Ece Vahapoğlu’nun büyük günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PSİKOTİYATRO isimli proje ile alanında önemli isimler tiyatro sahnelerinde tek kişilik gösterileri ile seyirci ile buluşuyor.

Projenin önemli isimlerinden Ece Vahapoğlu “MUTLULUK İÇİMİZDE Mİ?” adlı tek kişilik gösterisi ile sahneye çıkıyor. 24 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Profilo Kültür Merkezi’nde bilgiyi güldürerek sunduğu “MUTLULUK İÇİMİZDE Mİ?” isimli tek kişilik gösterisiyle tiyatro sahnesinde ilk sınavını da verecek.

Farklı kollarda yaptığı birçok işte başarıyı yakalayan ve adından övgü ile bahsettiren Ece Vahapoğlu, başarılarla dolu yolculuğuna tiyatro sahnesinden devam ediyor.

“MUTLULUK İÇİMİZDE Mİ?” isimli oyunla Profilo Kültür Merkezi’nde başlayacak olan tiyatro sahnesindeki başarısını, Türkiye sınırları içinde her ile taşımak istediğini ve uluslararası boyutta yurt dışında da sergilemek istediği vurgusunu yapan Ece Vahapoğlu “Daha oyunu sergilemeden sadece duyanlardan bile çok güzel tepkiler alıyorum; eğlenirken öğrenmek teması herkese cazip geliyor, bu da benim tiyatro sahnesindeki en büyük avantajım olacak” dedi.

Mutluluğun sırlarını 1 saatte sahnede anlatacak!

Vahapoğlu, “İnsanlar para verip bilet alıp 1 saatini sahne gösterime ayıracaksa, oradan güzel vakit geçirerek ve mutlaka bilgi de öğrenerek ayrılmalı; hemen o gün hayatında değişiklikler yapmanın ilhamını almış olmalı. Ben kendim yeni bir şeyler öğreniyorsam o bilgileri hemen birileriyle paylaşmayı seviyorum. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. Mutluluk İçimizde mi? gösterimde herkesin peşinde koştuğu gerçek ‘mutluluğu’ bulmanın sırlarını anlatacağım” ve ekledi, “Kendine iyilik yapmak isteyen, kendine veya sevdiklerine hediye vermek isteyen herkes mutlaka bu gösteriye gelmeli!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.