Gazeteci Rukiye Ay Ulusal Radyo’ya konuk oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay, Ulusal Radyo’da usta radyo programcısı Uğur Atis’in programına konuk oldu.

Ulusal Radyo Genel Yayın Yönetmeni Uğur Atis’in hazırlayıp sunduğu “Uğur Atis ile Ayaküstü Bir Şeyler / Müzik Vizyon” programına gazeteci Rukiye Ay ve müzisyen Aslı Ece Yılmaz konuk oldu.

Usta radyo programcısı Uğur Atis’in sorularına cevap veren Rukiye Ay gazeteciliği anlattı. Basın sektöründe 10 yıldır çalışmalarını sürdüren Ay, özellikle yerel gazetecilik alanındaki tecrübelerini paylaştı. Oldukça samimi ve keyifli bir şekilde süren programda müzisyen Aslı Ece Yılmaz da sevilen şarkılarını seslendirdi.

“MİKROFON GERÇEKTEN SİHİRLİ BİR ŞEY”

Uğur Atis, konuklarına programa katılımlarından dolayı teşekkür ederken Rukiye Ay da “Bu programda yer almak ve bu mikrofondan milyonlarca insana sesimle ulaşmak gerçekten çok keyifli bir şeymiş. Yaşamım boyunca çok sessiz bir insan olarak mesleğime kendimce çok şey biriktirdiğimi düşünüyorum. Gazeteciliği çok seviyorum” dedi.

“Uğur Atis ile Ayaküstü Bir Şeyler/ Müzik Vizyon” programı saat 17:00-18:30 saatleri arasında canlı yayınla Kocaeli: 91.3, Bursa: 106.9, Çanakkale: 107.7, Yalova: 100.8, Balıkesir Edremit Körfez: 101.0 frekanslarından ve Ulusal Kanal’ın web sayfasından dinleyicilerle buluştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.