Karı koca film yapımcısı oldular

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her biri kendi alanlarında büyük başarılara imza atan oyuncu Derya Şen Akbacak ve şef Ayvaz Akbacak mutlu evliliklerini iki erkek evlatla taçlandırdılar.

Evlilikleri süresince hem çocuklarını büyüten hem de işlerinde hız kesmeden devam eden Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak çifti yapımcı olarak sinema filmlerini de çektiler. Mert yapım medya ile ortak olarak “Kara Cin Laneti” isimli korku filminin yapımcılığını üstlenen güzel oyuncu Derya Şen Akbacak ve ünlü şef Ayvaz Akbacak çifti çocuklarıyla kamera önünde oldular. Hikayesi ve senaryosu başarılı oyuncu Derya Şen Akbacak imzası taşıyan korku filmi gişede büyük başarı beklentisiyle Çatalca da my reset farm otelde çekildi.

“Kara Cin Laneti” isimli korku filmi 15 Mart tarihinde vizyona girmek için geri sayıma başlarken oyuncu kadrosu Abdullah Şekeroğlu, Derya Şen Akbacak, Demet Öz, Berkant Aksoy, Yağmur Tazegül, Nazım Alizada, Seren Kahraman, Levent çekiç,Tahsin Koç, Melih Güler, Mehmet Kancar ve Melike Akdağ gibi deneyimli isimlerden oluşturuldu. Televizyon ekranlarının ve beyaz perdenin sevilen oyuncusu Derya Şen Akbacak “Karı koca ve oğullarımızla ailecek hem filmde oynadık hem de film çektik. Küçüklüğün de amcası tarafından istismar edilen genç bir kızın yaşanmış gerçek hikayesini senaryolaştırdım. İlk korku gerilim sinema filmi senaryo deneyimim. Heyecan verici” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.