Mustafa Kıran’dan yeni kitap: “Bugün Aşktan Bile Güzel”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edebiyatımızın sevilen ve usta kalemlerinden Mustafa Kıran, yepyeni bir kitapla okurlarıyla buluştu. “Bugün Aşktan Bile Güzel” kitabıyla kitapseverlere yeni bir merhaba diyen Kıran, yine ilgi çeken bir eser ortaya koydu.

Türk edebiyatına kazandırdığı çok sayıda eseriyle hafızalarda yerini alan Mustafa Kıran, yepyeni bir kitapla okurlarıyla buluştu. Yazarlığının yanı sıra 8 dil bilen bir tercüman, oyuncu ve radyo programcısı olarak yaşamını taçlandıran Mustafa Kıran, özellikle mizahi ve düşündüren diliyle de okurlarının beğenisini kazanıyor.

Kıran, geçtiğimiz aylarda Flora Kitap’tan çıkan kitabı “Bugün Aşktan Bile Güzel” ile yine ilgi çekti. Yeni bir kitabının çıkaracağını ilk kez Sarıyer Gazetesi’ne verdiği özel röportajında açıklayan Kıran’ın, Bugün Aşktan Bile Güzel kitabının kapak yazısı şöyle:

“Yeni baştan yaşanacak hayat, bunu saymıyorum, hadi silin tüm hayatlarınızı, her şey yeniden başlayacak.

DEMİŞTİM “SON” YOK DİYE.

Kurtulmuşsun bağlarından zincirlerinden. O yüzden güzellikler sana kendilerini teker teker göstermeye başlamışlar bütün mesele o zincirlerdeymiş, yaptığın tüm aksiyonlar seni uyarmışlar çöz bizi de kalksın üzerimizden bağlar bağımlılıklar diye kıyamet koparmışlar da sen duymamışsın…

Sen söyle şimdi, bu durumda son nasıl olabilir? Hayat senin için yeni başlamaktaysa.”

Sevilen yazar Mustafa Kıran’ın Flora Kitap’tan çıkan eseri “Bugün Aşktan Bile Güzel”, yayınevinin internet sitesinde satışta yer alıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.