Şahsenem radyo programına başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orta Asya müziğinin ülkemizdeki en önemli temsilcisi Şahsenem, ona şöhret basamaklarını hızla tırmandıran “Göz Yaşlarım Anlatır” isimli eserini yeni düzenlemesiyle yeniden seslendirdi.

Klasikler arasında kabul edilen “Göz Yaşlarım Anlatır” isimli eserini yeniden yorumlarken boş durmayan Özbek popçu Şahsenem, içeriğini hazırladığı tv programını önce radyo mikrofonlarından sevenleriyle buluşturuyor. 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren her pazartesi saat 17 – 00 ‘de Ulusal  Radyo’da usta radyocu Uğur Atis ve Şahsenem birlikteliği ile yayınlanacak olan ve dinleyenleri Orta Asya Türk cumhuriyetleri ne Türk dünyasına götürecek olan, “Uğur Atis ve Şahsenem’le Ayaküstü Bir Şeyler” isimli program radyolarda bir ilk olma özelliğini de taşıyor.

Ulusal radyo mikrofonlarından yayınlacak olan “Uğur Atis ve Şahsenem le ayaküstü bir şeyler” isimli programın müzik araştırmacısı ve müzik direktörlüğünü usta müzik adamı Uluğbey Hekimoğlu üstlendi. Sevilen yorumcu Şahsenem “Orta Asya kültürünün bir temsilcisi olarak müziğimle, yazdığım yemek kitabıyla, ekranlardaki sohbetlerimle sevenlerimle özümüz örf, adetlerini paylaştım. Radyo dinleyicisiyle özel bir programla buluşuyorum ve misyonumu yakında tv ekranlarına da taşıyacağım” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.