Şener Şen tiyatro tutkunları ile buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük usta Şener Şen’in 40 yıl sonra yeniden sahneye taşıdığı “Zengin Mutfağı”, Türkiye’nin en yeni etkinlik mekanı Maximum Uniq Açıkhava’da ikinci kez seyirciyle buluştu. “BKM Yaz Etkinlikleri” kapsamında sahnelenen oyun finalde dakikalarca ayakta alkışlandı.

Perde açtığı ilk günden bu yana kapalı gişe sahnelenen, büyük usta Şener Şen’in hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstlendiği Zengin Mutfağı 8 Eylül Çarşamba akşamı Temmuz’daki oyunun ardından aynı adreste ikinci kez seyirciyle buluştu.

ALKIŞLAR DİNMEDİ

Cumhuriyet tarihindeki en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına olan yansımasını konu alan oyunun finalinde alkışlar uzun süre dinmedi. Oyunu izleyenler arasında Hasan Can Kaya, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de vardı.

40 YIL SONRA LÜTFÜ USTA

Vasıf Öngören’in yazdığı, Şener Şen’in Doğu Yaşar Akal’la birlikte yönettiği “Zengin Mutfağı”, beyazperdeye de uyarlanmış ilgi çekici bir eser. 1978 yılında ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda bu oyunda aşçı Lütfü Usta’yı canlandıran Şener Şen, 40 yıl aradan sonra yine aynı rolde seyirci karşısında. “Zengin Mutfağı”nın diğer oyuncuları ise  Gizem Ergün(Kız), Onay Kaya(Selim), Uğur Arda Başkan(Seyfi) ve Kutay Sandıkçı (Ahmet).

“BKM Yaz Etkinlikleri” kapsamındaki etkinlikler, 10 Eylül, Cuma akşamı “Yalın – Pazar Şarkıları” konseri ile  devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.