Uniq Açıkhava’da Cem Adrian gecesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müzikte kendi tarzını yaratan ve eşsiz yorumculuğuyla geniş bir dinleyici kitlesine sahip Cem Adrian, sevenleriyle bu kez Maximum Uniq Açıkhava’da buluştu.

İstanbul’un yeni kültür, sanat ve eğlence merkezi Maximum Uniq Açıkhava sahnesi “BKM Yaz Etkinlikleri” kapsamında önceki akşam Cem Adrian’ı ağırladı.

ÖZLEM BİTTİ

Standartlara uymak yerine kendi çizdiği yoldan yürüyen; hem yorumcu, hem besteci hem de söz yazarı kimliğiyle büyük beğeni toplayan Cem Adrian şarkılarını, pandemi nedeniyle konserlere hasret kalan müzikseverler için seslendirdi. Etkileyici sesi ve üstün performansıyla iki saate yakın sahnede kalan Cem Adrian konserin ilk dakikasından son anına kadar onu çok özleyen seyircisini büyüledi.

ADRİAN YORUMU TÜRKÜLERE BÜYÜK COŞKU

Cem Adrian, repertuarında geçtiğimiz Ocak ayında yayımladığı “Seçkiler 2” albümünden türkülere de yer verdi. Bir buçuk saat sahnede kalan ve toplamda 13 şarkı seslendiren başarılı sanatçıya hayranları gece boyunca hep bir ağızdan eşlik etti. Konserin sonunda seyircinin yoğun alkış ve tezahüratlarına kayıtsız kalmayan sanatçı bis yaparak hayranlarına teşekkür etti.

“BKM Yaz Etkinlikleri” kapsamındaki konserler 13 Ağustos Cuma akşamı “Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio” ile devam edecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.