Ekranların ve sahnelerin sevilen isimlerinden Uzman psikolog ve Televizyon program sunucusu Yelda başaran ve Özbek sanatçı Şahsenem 17 Nisan’da veterinerde sevinç göz yaşları içinde Yelda başaran ve Köpeği Lucky‘nin yeniden doğuşunu kutladılar.
Yelda Başaran’ın bundan bir ay önce yanlış tedavi sonucunda yoğun bakımda ölecek gözüyle bırakılan köpeğinin başka bir veterinerin uyguladığı tedavi sonucunda iyileşerek yoğun bakımdan çıkması Özbek sanatçı Şahsenem’i ve Yelda Başaran’ı sevinç gözyaşları içinde bir araya getirdi.

PASTA KESEREK KUTLADILAR
Yelda Başaran’ın doğum gününe denk gelen 17 Nisan gününde 17 yıllık can dostunun iyileştiği haberini alan hayvan sever kişiliğiyle bilinen Şahsenem, Yelda Başaran ve Köpeği Lucky’nin resmi bulunan özel bir pasta yaptırarak soluğu veterinerde aldı.
Özbek sanatçı Şahsenem meşhur şarkısı olan ‘’Gözyaşlarım Anlatır” şarkısını söyleyerek Yelda Başaran ve Lucky için getirdiği pastanın mumlarını yakarak doğum günlerini kutladı. Yelda Başaran da pastasının mumlarını üflerken; “Doğum günüme gelen bugünü ve bu yaşımı hayatı boyunca hiç unutmayacağım 17 Nisan’da kızım Lucky ile 17 yaşımıza girdik. Benim doğum günüm köpeğimin iyileştiği gündür” dedi.



