Çağdaş Suseven klip çalışmasında Zeki Müren izleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk çıktığı dönemde “Leyla ela gözlü bir çöl ahusu “isimli şarkısıyla dönemin ses getiren isimlerinden biri olan Çağdaş Suseven, iki yıllık aradan sonra “Kırık Gitar” adlı çalışmasıyla dinleyicileriyle tekrar buluştu. Uzun yıllardır hem sahnede hem Türk müziğini daha geniş kitlelere sevdirme adına şefliğini yaptığı korolarıyla Türk Müziğine katkı veren Çağdaş Suseven, daha önceki albüm ve single çalışmalarıyla birçok kere yılın sanatçısı ödüllerini de almasına rağmen ona en büyük ödül sevenlerinin ilgisi olduğu vurgusunu yaptı.

Yeni çalışması ” Kırık Gitar” için kamera karşısına geçen sanatçı, klibi Bursa’da Zeki Müren’in doğup büyüdüğü sokaklarda çektiğini dile getirdi. Duvarlarında Zeki Müren’in fotoğraflarının olduğu otantik sokakta, çekimler anında çok duygulandığını belirten sanatçı, ayrıca aynı sokakta kaldıkları otelin içinde büyük bir Manolya ağacı olduğunu ve Paşamız Zeki Müren’in rivayete göre bu ağaçtan etkilenerek “Manolyam” adlı eseri bestelediğini de belirtti.

Çağdaş Suseven’in yepyeni çalışması “Kırık Gitar” ın sözlerini, büyük bir cruise gemisinin de sahibi ve bir armatör olan ama birçok şiire de imza atan Vedat Uğurlu yazdı. Bestesi ise müzik öğretmeni ve keman sanatçısı olan Akay Ürer’e ait. Şarkının aranjörlüğünü İsmail Ergenler yaptı. Klip çekimleri iki gün sürdü ve klipte kendisine 2016 Best Model Türkiye birincisi Neslişah Ecem Uçar ve ünlü sunucu ve müzisyen İshak Akbay eşlik etti. Sevilen Türk Sanat müziği yorumcusu Çağdaş Suseven, tarzının en büyük ustası Zeki Müren’e saygısını göstererek tekrar hatırlatırken başarı yolculuğunda emin adımlarla yoluna devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.