Murat Karahan: “Babam bağlama çalardı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı “İpek Yolu”nun 18 Kasım Perşembe akşamı konuğu tenor Murat Karahan oldu.

İpek Açar ve Murat Karahan,  TRT Müzik ekranlarında, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde birbirinden özel şarkıları yorumladılar, Açar ve Karahan programda düetlere de imza attılar. Müzikseverler  sevdikleri güncel şarkıları Murat Karahan’ın sesinden TRT Müzik ekranlarında dinleme fırsatı yakalayacak.

MURAT KARAHAN: BABAM TÜRK HALK MÜZİĞİ SÖYLER BAĞLAMA ÇALARDI

Murat Karahan İpek Açar’la sohbetinde çok sıcak ve özel açıklamalar yaptı. “Annemin babamın olağanüstü sesleri var. Evde güzel sesler duydum hep. Babam Türk Halk Müziği söyler, bağlama çalardı” dedi. Sesinin aile mirası olduğunu belirten Karahan, “Sesim genetik. Annemden babamdan geliyor. Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi’ni kazandım ama, annemin isteğiyle konservatuarı denedim. Konservatuara birincilikle aldılar beni” dedi.

İDOLÜM DAYIMDI. POLİTİKACI OLMAK İSTİYORDUM

Siyasetçi İsmet Sezgin’in yeğeni olan Murat Karahan, idolünün dayısı olduğunu da sözlerine ekledi. Karahan: “İdolüm dayımdı. Politikacı olmak istiyordum. Zaman bana şunu gösterdi ki en mutlu olduğum işi yapıyorum. Siyaset hayallerimi ileriye erteledim”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.