Ali Yazıcı’dan Büyükdere halkına teşekkür

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçiminde aday olduğu Büyükdere Mahallesi‘nde güven tazeleyerek seçilen Ali Yazıcı, mahallesindeki tüm vatandaşlara teşekkür etti. Yazıcı teşekkür mesajında “3 dönem muhtar olma yetkisi veren Büyükdere sakinlerime en kalbi duygularımla teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Dün gerçekleştirilen 31 Mart yerel seçiminde Büyükdere Mahallesi‘nde bir kez daha kazanan isim Ali Yazıcı oldu. Büyükdereli vatandaşlar seçim heyecanını ve kazanma coşkusunu Büyükdere Muhtarlığı’na giderek Ali Yazıcı ile paylaştı. Büyükdere’de kendisini destekleyen herkese teşekkür eden Yazıcı; “31 mart pazar günü sabah saatlerinde yollara koyulup şahsım ve ekip arkadaşlarıma güven oyu verip 3 dönem muhtar olma yetkisi veren Büyükdere sakinlerime en kalbi duygularımla teşekkür ederim” dedi.

“TEŞEKKÜRLER BÜYÜKDEREM”

Mahallesindeki vatandaşların oyları ve tam desteğiyle yeniden muhtar seçilen Ali Yazıcı; “Bu fotoğraf bir aile olmanın, birlikteliğin, inanmanın resmidir. Çok emekler verdik 100 / 73 oy farkla bizleri tekrar 3 döneme layık gören ve bizlere inanan tüm komşularımıza Büyükdere sakinlerimize kalben teşekkür ederiz. Daha güzel günlerde olmak dileğiyle iyi ki varsınız, Allah varlığınızı bizlerden hiç eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.