ali_yazici_buyukdere_muhtari
1.41

Ali Yazıcı’dan örnek davranış

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Mahallesi’nde vatandaşların desteğiyle muhtarlıkta iki dönemi geride bırakan ve üçüncü dönemi için aday olarak güven tazelemeye hazırlanan Büyükdere Muhtarı ve Muhtar Adayı Ali Yazıcı, bu süreçte pankart ve broşür bastırmadı bunun yerine öğrencilere akbil desteğinde bulundu.

Büyükdere Mahallesi Muhtarı Ali Yazıcı, 31 Mart yerel seçim hazırlık sürecinde dikkat çeken bir davranış sergiledi. Mahallesinde iki dönemdir muhtarlık görevini başarıyla sürdüren ve sayılı günler kalan seçimde de güven tazelemeye hazırlanan Yazıcı, pankart ve broşür bastırmayarak bu masraf yerine öğrencilere akbil yardımında bulundu. Mahallesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların ve özellikle de öğrencilerin her zaman yanında olan Ali Yazıcı, adaylığını duyurmak için pankart hazırlatıp Büyükdere sokaklarına asmadı.

“AYNI HEYECANLA HİZMETE DEVAM”

Broşür de bastırmayan Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Sarıyer Gazetesi’ne konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yazıcı; “Büyükdere Mahallesi’ndeki ihtiyaçlı öğrenci kardeşlerimize akbil desteğinde bulundum. Seçim sürecinde yapılan gereksiz masrafları doğru bulmuyorum. Ben bunun için bu masraf yerine öğrencilerimize ulaşım desteği vermek istedim. Benim pankart ve broşür bastırmayıp sokaklara astırmamış olmamla ilgili de bunu fırsata çevirip aday olmadığım yönünde söylentiler olduğunu duyuyorum. Vatandaşlarımız bu asılsız söylemlere itibar etmemelerini rica ediyorum. Ben 31 Mart seçiminde Büyükdere Mahallesi Muhtar Adayı olduğumu herkesin bilmesini isterim. Yine sen kazanacaksın Büyükderem” dedi.

YAZICI’DAN 31 MART AKŞAMI İÇİN ÇAĞRI

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde vatandaşlarımızın elinden bir öğrenci misali başarı karnesini alacağını söyleyen Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, 31 Mart akşamı saat 21:00’de çay içmeye ve birlik beraberliğimizi bir kez daha pekiştirmeye davet etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.