Yeşilçam sinemasının emektar sanatçılarından, Büyükdereli merhum Nubar Terziyan’ın oğlu Berç Alyanakziya, Büyükdere Mahallesi Muhtarı Ali Yazıcı’ya anlamlı bir ziyarette bulundu. Ali Yazıcı’nın üç dönemdir mahallesi için yaptığı çalışmalardan çok memnun olduğunu ve gelecek dönemlerde de muhtarlık görevini sürdürmesini gönülden istediğini ifade eden Berç Alyanakziya; anlamlı bir hediye ile sürpriz yaptı.

BABASININ ŞAPKASINI HEDİYE ETTİ
Büyükdere Mahallesi sakini Berç Alyanakziya, muhtar Ali Yazıcı’ya ziyaretinde bir de sürpriz yaptı. 14 Ocak 1994 yılında aramızdan ayrılan babası Nubar Terziyan’a ait bir şapkayı Yazıcı’ya hediye etti. Manevi değeri ölçülemez bu hediye karşısında Büyükdere Muhtarlığı’nda duygusal anlar yaşandı.

YAZICI’DAN ALYANAKZİYA’YA TEŞEKKÜR
Büyükdere Mahallesi Muhtarı Ali Yazıcı, manevi değeri çok büyük bu hediye karşısında teşekkür ederek duygularını şöyle paylaştı; “Yeşilçam sinemamızın emektar sanatçısı ve Büyükdere sakinimiz olan merhum Nubar Terziyan amcamızın oğlu Berç abim hatıra olarak sakladığı Nubar babanın şapkasını bana hediye vermek istediğini söyleyerek beni çok mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyor Nubar amcamıza rahmetler diliyorum. Öte yandan kendisi bana gerek insanlığımdan, gerekse Büyükdere’ye hizmetimden memnun olduğunu uzun süre bu görevde beni görmeyi arzu ettiğini söyledi. Ben de bu sevgiye layık olmaya ve görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğim.”



