Büyükdere’ye korkuluk müjdesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Kazıklıyol’da yıllardır beklenen demir korkuluklar nihayet döşenmeye başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kazıklıyol’da eski Sarıyer Adliyesi’nin bulunduğu bölgeye demir korkulukları dikmeye başladı. Müjdeyi vatandaşlara Muhtar Ali Yazıcı duyurdu.

3-4 yıl önce Büyükdere Kazıklı Yol’da meydana gelen kazalar sonrası Büyükdereli vatandaşlar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne başvurularda bulunan Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı müjdeyi verdi. İlk kez Sarıyer Gazetesi aracılığıyla Büyükdere’ye yolun açık kalan diğer tarafına da demir korkulukların yapılmaya başlandığını duyurdu.

YAZICI; “BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR EDERİM”

Gazetemize konuşan Ali Yazıcı şunları söyledi; “Büyükdere Muhtarı olarak vatandaşlarımızın talep ve beklentileri için hizmet etmeye devam ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne 1-1788357 nolu müracaatımızla Büyükdere Kazıklı Yol’da ilk kez demir korkuluklar takılmış ve vatandaşlarımızın can güvenliği artmıştı. Sahil şeridindeki bu çalışmanın ardından 1-39881091545 nolu bir müracaatta daha bulundum. Bunun neticesinde de sahil yolumuzun iç kısmında kalan yerlere de demir korkuluklar takılmaya başladı. Çalışmalar hızla ilerliyor. Vatandaşlarımızın sahilde güvenli bir şekilde yürüyebilmesi için müracaatlarımıza olumlu yanıt veren İBB’ye de gazeteniz aracılığıyla teşekkür ederim.”

sariyergazetesi.com/özel haber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.