Büyükdereli vatandaşların güven kapısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz mevsiminin gelmesiyle memleketlerine gidecek ve tatiline çıkacak olan vatandaşlar kendileri için en değerli olan evleri ile arabalarının anahtarlarını çok güvendikleri Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı’ya bırakıyor.

Vatandaşların kendileri için kıymetli olan yuvalarının ve arabalarının anahtarlarını kendisine emanet edilmesinden çok mutlu olduğunu belirten Muhtar Ali Yazıcı; “Halkımızın bizi kendi aileleri gibi görüp en değerlisi yuvalarının ve arabalarının anahtarlarını muhtarlığımıza bırakması beni oldukça mutlu ediyor” dedi.

VATANDAŞLARIN EVLERİNE GÖZÜ GİBİ BAKIYOR

Muhtarlık görevinin yanı sıra Büyükdere için yaptığı çalışmalarıyla güven ve sevgilerini kazandığı mahalle sakinlerini bugün olduğu gibi bundan sonra da önemsemeyi sürdüreceğini belirten Yazıcı; “Anahtarlarını emanet bırakan kimi vatandaşlar ricada bulunuyorlar ve çiçeklerini sulamamı istiyorlar. Aküleri boşalmaması için arabalarını çalıştırmamızı istiyorlar. Biz de onları kırmıyor ve bu gibi isteklerini yerine getiriyoruz” diye konuştu.

SELAMİ AYKUT’TAN ANLAMLI ZİYARET

Büyükdere Muhtarlığı’na vatandaşlar tarafından çok sayıda anahtar bırakılmasının televizyon haber kanallarında yer alması sonrasında İstanbul Tüm Muhtar Dernekleri Başkanı Selami Aykut ile yardımcısı Seyit Keleş, Büyükdere Muhtar Ali Yazıcı’ya makamında ziyarette bulundu.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kendisine Büyükdere halkıyla kurduğu güzel diyalogdan dolayı teşekkür ve başarı belgesi taktim ettiler. Öte yandan Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer ve Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sarıuçak da yuvalarının anahtarlarını gönül rahatlığı içerisinde bırakacak kadar güvenlerini kazanan Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı’yı arayıp bu davranışından ötürü tebrik ettiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.