FSM Mahalle muhtarı Subaşı, mazbatasını teslim aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerden sonra Fatih Sultan Mehmet Mahallesi muhtarı değişti. Yeni göreve gelen mahalle muhtarı Kemal Subaşı, devir teslim töreniyle mazbatasını aldı.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi eski muhtarı Osman Karaçam ile vedalaşıp yeni bir sürece girdi. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni muhtarları Kemal Subaşı’yla yollarına devam ediyor. Yeni görevine başlayacak olan Subaşı, Yüksek Seçim Kurulu’ndan mazbatasını teslim aldı.

“FSM MAHALLESİ HEPİMİZİN YUVASIDIR”

Mazbatasını alarak, mahallesine hizmet etmek için göreve gelen Kemal Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sevgili Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinleri 31 Mart seçim sürecini geride bırakmış olup mazbatayı teslim almış bulunmaktayız. Geçtiğimiz dönemlerde mahallemize hizmet veren Sayın Osman Karaçam ile dün akşam itibari ile vedalaşıp yeni bir sürece girdik. Kendisine hizmetleri için teşekkür ederiz. Fatih Sultan Mehmet mahallesi hepimizin yuvasıdır. Birlikte çıktığımız bu yola büyüyerek ve değişimle devam etmeyi hedefliyoruz. Emeği geçen bütün canlara saygılarımı ve sevgilerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 Nisan 2024, 23:09

    Şükür Allaha Osman karacamdan kurtardık hiç bir işe yaramayan bir muhtar idi

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.