Pınar İşcan: “Zekeriyaköy’de değişim başlayacak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zekeriyaköy’ün sevilen isimlerinden Pınar İşcan, Zekeriyaköy’e muhtar adayı oldu. Çalışmalarını hızla sürdüren ve Sarıyer Gazetesi’ni de bu kapsamda ziyaret eden İşcan; “Zekeriyaköy’de neler yapabiliriz diyerek yola çıktım ve çalışmalarımla değişim başlayacak” dedi.

Zekeriyaköy Mahallesi Muhtar Adayı Pınar İşcan, Sarıyer Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun misafiri olan İşcan, Zekeriyaköy için hedeflediği çalışmalarını anlattı.

“MAHALLEMİZİN MUHTAR ADAYI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Zekeriyaköy’de yola çıktığı günden bu yana ilgi gördüğünü söyleyen İşcan, “Cumhuriyetimizin 100.yılında, Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlarımıza armağan ettiği seçme ve seçilme hakkının biz Türk kadınlarına verdiği yetkiye dayanarak mahallemizin muhtar adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİYLE YOL ALACAĞIM”

Zekeriyaköy Mahallesi için yapacağı çalışmalarında önceliği sorunları çözmekten ve ardından da daha yaşanabilir bir Zekeriyaköy için ürettiği projeleri tek tek hayata geçirmek olduğunu söyleye Zekeriyaköy Mahallesi Muhtar Adayı Pınar İşcan; “Doğal afetlere hazır, altyapı ve trafik sorunlarını çözmüş, etkin bir tarım kooperatifine sahip, mevcut okulu yetersiz olduğu için yaşanan eğitim sorunu olmayan, yaşlılarımızın daha sosyal olabildiği, tüm canlılara duyarlı, sanatla iç içe, engelsiz bir Zekeriyaköy için yola çıktım. Trafik, altyapı, eğitim, hızlı yapılaşma ve benzeri birçok sorun, doğrudan veya dolaylı, küçük veya büyük hepimizi etkiliyor. Bazı sorunlar basit bir kaç adımla hızlıca çözülebilir, bazıları içinse çözüm süreci başlatılabilir. Ortak sorunlarımızı belirleyip, ortak ihtiyaç ve hayallerimizi paylaşacağız. Zekeriyaköy Mahallesi’nin tüm sorunlarını gören ve burada yaşayan biri olarak da çözüm önerilerini bilen biriyim. Zekeriyaköy’de vatandaşlarımızın da bekledikleri değişim için destekleriyle yol alacağıma inanıyorum” diye konuştu.

PINAR İŞCAN KİMDİR?

Ben, Zekeriyaköy Mahallesi Muhtar Adayı, Pınar İŞCAN; 1979 doğumlu, evli ve bir çocuk annesi, doğa, insan, hayvan ve tüm canlılara duyarlı bir Cumhuriyet kadınıyım.

Çocukluğumdan beri Sarıyerli ve çocuğum olduğundan bu yana da, yani 12 yıldır Zekeriyaköylüyüm. İş yaşamım boyunca iletişim sektöründe kazandığım bilgi ve birikimimi kızımın okula başlamasıyla Zekeriyaköy İlk ve Orta Okulu ‘Okul Aile Birliği Başkanlığı’ görevinde kullanarak hem eğitim hem de eğitimin fiziki altyapısıyla ekip arkadaşlarımla birlikte etkin girişimlerde bulunduk. Ve bu kapsamda birçok iyileştirme ve geliştirme projesinde imzamızın olmasından mutluluk duyuyorum.

Şimdi ise hizmetlerimi gerek mahallemizin doğal çevresi, eğitim sisteminin yapısal sorunları, gerekse hayvan hak ve ihtiyaçları için Zekeriyaköy Mahallesi’nin Muhtarı olarak çevre halkı ile el ele verip kamusal destek eşliğinde sürdürmek istiyorum. Şeffaf bir yönetim ile Zekeriyaköy Mahallesi’nin sahip olduğu değerleri yapılandırma ve tüm mahalleye arzı konusunda içinizden biri olarak sizlere hizmet etmeye ve eliniz, gözünüz, beyniniz, kalbiniz olmaya söz veriyorum!

Hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir Zekeriyaköy için…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Zekeriyaköye değişim kesinlikle şart. Umarım Pınar hanım vaat ettiklerinde başarılı olur. Zekeriyaköy’ün eksiklerini dile getirmiş. Kesinlikle başta okul olmak üzere, çocukların ve yaşlıların hizmet alacağı sosyal tesis yok. Bunca yıl düşünülüp yapılmamış umarım olur.

    Cevapla
  2. 13 Ocak 2024, 18:49

    Yapmak istediğin,her türlü hizmeti yapacağından,ve çokta başarılı olacağına eminim güzel kızım,yolun açık olsun,kayınvaliden olarak seninle gurur duyuyorum.

    Cevapla
  3. 13 Ocak 2024, 18:44

    Eminimki,sözlerini yerine getirecek ve çok başarılı olacaksın,güzel kızım,kayın validen olarak,sana inancım sonsuz.Başarıların daim olsun

    Cevapla
  4. Pınar hanım tanidigim en mükemmel insanlardan bir tanesidir bu yolda kendisine başarılar diliyorum 🥰

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.