Serdal Doğan: “Önceliğimiz vatandaş”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocataş Mahallesi Muhtarı Serdal Doğan, mahallesinde yoğun geçen kış şartları nedeniyle çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Kocataş Mahallesi Muhtarı Serdal Doğan, Sarıyer’de etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Kocataş Mahallesi’nde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sarıyer Belediyesi ekipleriyle birlikte koordineli olarak mahallesindeki vatandaşları için çalışmalar yapan Serdal Doğan, Sarıyer Gazetesi’ne konuştu.

Kocataş Mahallesi’nde kar yağışından dolayı yolların kapanmaması ve vatandaşların ulaşımlarını rahatlıkla sürdürebilmeleri için ekibiyle beraber seferber olan Kocataş Mahallesi Muhtarı Serdal Doğan; “Kocataş Mahallesi, Sarıyer ilçesinde en çok kar yağışı alan mahallelerden birisi olması itibariyle bu dönemlerde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor. Sağ olsunlar Sarıyer Belediyesi ve İBB ekipleri her zaman yanımızda. Ulaşımın aksamaması için tuzlama çalışmaları yapılıyor ve olası yoğun kar yağışı için de ekipler 7/24 hazır bulunuyor. Ben de mahallenin muhtarı olarak vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için yoğun geçen kar yağışı dönemlerinde gece de olsa muhtarlık olarak daima hazır bulunuyorum. Önceliğimiz vatandaştır. Kocataş Mahallesi’nde yaşayan tüm vatandaşlarımız için çalışmalara devam ediyor ve yapılan uyarıları da dikkate almalarını istiyoruz” diye konuştu.

Kocataş Mahallesi’nde muhtar olarak göreve geldiği günden bu yana özellikle kış aylarında büyük bir özveri ile çalışan Serdal Doğan, mahallesinin taleplerini dikkate alan tüm yetkililere de ayrıca teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.