Serdal Doğan: “Yaptıklarımız yapacaklarımızın ispatıdır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocataş Mahallesi’nin sevilen muhtarı Serdal Doğan, 31 Mart yerel seçiminde mahalle sakinlerinin desteğiyle güven tazelemeye hazırlanıyor. Muhtarlıkta ikinci dönemi için aday olan Doğan, çalışmalarıyla ilgili Sarıyer Gazetesi’ne değerlendirmelerde bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların sesi olan ve mahallesindeki eksiklikleri tek tek gidermeye gayret eden Serdal Doğan; “Sen muhtar olursan Kocataş Mahallesi kazanacak ve Kocataş’a hizmet gelecek” dediler ve ben de aday oldum. Mahalle sakinlerimin güveni ve desteğiyle yeni dönemde de hizmete devam edeceğim” dedi.

Kocataş Mahallesi’nin sevilen muhtarı Serdal Doğan, 31 Mart yerel seçiminde güven tazelemeye hazırlanıyor. Mahalle sakinlerinin talep ve beklentilerini dikkate alarak çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Doğan, “Mahallemizdeki eksiklikler anlamında serzenişler oluyordu. Çevremdeki insanlar buranın hizmet alamadığını ve artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini sık sık ifade etmeye başladı. “Sen muhtar olursan Kocataş Mahallesi kazanacak ve Kocataş’a hizmet gelecek” dediler. Ben de mahallenin muhtar adayı oldum. Yola çıktığım o günden bu yana da mahallemdeki vatandaşlarımın desteğiyle hizmetlerimi sürdürüyorum” diye konuştu.

“MUHTARLIK MAKAMI HİZMET MAKAMIDIR”

Mahallesinde önemli projeler üretip yetkili makamlarla kurduğu iletişimle sorunların çözümü noktasında çalışmalarını sürdüren Kocataş Mahallesi Muhtarı Serdal Doğan; “Bence muhtarlık halkla belediye ve kaymakamlık gibi kurumların arasında bir elçilik görevidir. İnsanların talebini yerine getirmek için mükellef olan bir yerdir. Çünkü mahalle sakinleri elektrik ya da su kesintisi gibi birçok sorunu önce muhtara söyler ve çözülmesini bekler. Muhtarlık makamı hizmet makamıdır. İnsanların taleplerini karşılayacak bir kurumdur. Mahallemizde birçok ilden vatandaşlarımız güzel bir mozaik halinde ve uyum içerisinde yaşıyor” ifadelerine yer verdi.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN İSPATIDIR”

Kocataş Mahallesi’nde göreve geldiği günden bu yana neler değiştiğini anlatan Doğan şunları anlattı; “Mahallemiz için yaptıklarımız yeni dönemimizde yapacaklarımızın da ispatıdır. Kocataş Mahalle’mizde yeni muhtarlık binasını faaliyete geçirdik. Eski Halk Ekmek Büfelerini kaldırdık, yeni hijyene uygun büfeleri halkımızın hizmetine sunduk. Mahallemizde ulaşım yolu üzerinde kör noktalara ayna ve yön levhası çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımızın ulaşımını rahat bir şekilde sürdürebilmesi için Büyükdere-Kocataş otobüs hattını hayata geçirdik. Mahallemizde yol sorunu olan Sarnıç Sokak’ın 30 yıllık yol sorununu çözüme kavuşturduk. Öğrencilerimizin yol esaretini sonlandırdık. Şartlara uygun olan duraklarımızın tamamını kapalı durak haline getirdik. Kocataş Mahallesi’nde bulunan Şehit Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal Parkı’nı yeniledik. Birçok sokaklarımızda engelli yaşamı engelsiz hale getirmek için merdiven çalışmalarımızı hayata geçirdik. Kılıçpınar Caddesi’nde bulunan çim sahanın tadilatını sağlayarak yeniliklerle gençlerimizin hizmetine hazırladık. Mahallemiz için Kocataşspor Kulübü’nü kurduk. Muhtarlığımızın yanındaki kum futbol sahasını doğal çim saha haline getirdik. Mahallemizdeki hizmetlerin aralıksız hiç kesilmeden devam etmesini sağladık. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Sarıyer Belediyesi ve İBB ekiplerine de teşekkür ederim.”

“KOCATAŞ’I BU PROJELERLE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

Kocataş Muhtarı ve Muhtar Adayı Serdal Doğan, Kocataş için yeni hedeflerini de anlattı. Doğan; “Ulaşımda yeni dönem 27’lik yarım otobüs mahallemize geliyor. Kocataş İlkokuluna kavuşuyor. Mahallemiz yeni camisine kavuşuyor. Kocataş orman yoluna spor kompleksi yapılacak. Aile Sağlığı Merkezi’mizi yeniliyoruz. Mahallemiz ilk kreşine kavuşuyor. MOBESE çalışmalarımızda da sona geldik. Yürüyüş yolu projemizi hayata geçiriyoruz. Kocataş’a sağlıklı yaşamla mutlu bir hayatı getirmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim” ifadelerine yer verdi.

Serdal Doğan kimdir?

1978’de Sivas Suşehri’nde doğdu. Evli ve 2 çocuk babası. 1986 yılından bu yana Kocataş Mahallesi’nde ikamet ediyor. Çocukluğu ve gençliği Kocataş Mahallesi’nde geçen Serdal Doğan, kendi çocuklarını da semtte büyüttü. 2019 yerel seçiminde Kocataş Muhtarı olarak seçildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.