Tarabya Muhtarı Üstün 92 yaşına girdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarabya’nın sevilen muhtarı Refet Üstün 92. yaş gününü Tarabya Muhtarlığı’na kendisine ziyarete gelen çok sayıda isimle bir arada kutladı.

Tarabya’da 1961 yılından bu yana sürdürdüğü muhtarlık görevinde 60 yılı geride bırakan Refet Üstün yeni yaşına “merhaba” dedi. Tarabya Muhtarı Refet Üstün 92. yaş gününü Tarabya Muhtarlığı’nda ziyaretine gelen çok sayıda isimle bir arada kutladı.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ VERİLDİ

Tarabya Muhtarlığı’na gerçekleştirilen doğum günü ziyaretinde İBB Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Taner Çetin, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Şengül Altan Arslan, İBB Muhtarlıklar Müdürü Ali Öztürk yer aldı. Tarabya Muhtarı Refet Üstün’e doğum günü hediyesi verilerek sağlıklı ve uzun bir ömür dilediler.

92. YAŞ PASTASI KESİLDİ

Öte yandan Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Selami Aykut, TÜMFED Avrupa Bölge Başkanı Hakan Delice ve TÜMFED Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Ertürk de doğum günü ziyaretinde bulunan isimler arasında yer aldı. Tarabya Muhtarlığı’nda düzenlenen programda Refet Üstün eşi Nur Üstün ile beraber konuklarını misafir etti. Tarabya Muhtarı Refet Üstün’ün 92. yaşı için pasta kesildi.  Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Selami Aykut, “Allah uzun ömürler versin” dedi. Tarabya Muhtarı Refet Üstün de kendisine doğumgünü dolayısıyla ziyarette bulunan herkese teşekkür etti.

Sarıyer Gazetesi olarak Tarabya Muhtarı Refet Üstün’e sağlık ve huzur dolu nice seneler dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.