ali-yazici-ramazan-yardimi
2:32

Yazıcı’dan deprem bölgesine Ramazan ayı yardımı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı her yıl  geleneksel hale getirerek yaptığı Ramazan gıda paketi dağıtımını bu sene deprem bölgesinde Malatya ve Adıyaman’dan başlattı.

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, mahallesinden maddi durumu iyi olan ailelere rica ederek muhtarlığına topladığı çok sayıda Ramazan gıda paketlerini muhtarlık ekip arkadaşları ile birlikte gittiği deprem bölgesinde zorda kalan ailelere dağıttı.

RAMAZAN YARDIMLARI BU SENE DEPREM BÖLGESİNE

Her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayının paylaşma zamanı olduğuna dikkat çekerek gazetemize konuşan Yazıcı; “Ramazan ayı öncesinde deprem bölgelerine giderek gıda paketlerini dağıttık. Bir nebze onların yaşantılarını kolaylaştırmaya çaba sağladık. Bu ailelerle sohbet edip çay ikramlarını kabul etmenin yanı sıra Sarıyer halkımızın üzüntülerini ve selamlarını da kendilerine ilettik” dedi.

“YÜREĞİ GÜZEL İNSANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ramazan ayı dayanışmasını deprem bölgesinden başlatan ve bölgeyi ikinci kez ziyaret eden Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, “Kısmetse şimdi de  Büyükderemiz ve çevre mahallelerde yaşayan maddi durumu yetersiz ailelere Ramazan gıda paketlerini dağıtacağız. Bu ramazan paketlerini marketlerden satın alarak muhtarlığımıza getiren o yüreği güzel insanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.