Reklam Müdürü Yasemin Cebeci’ye sürpriz doğum günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi Reklam Müdürü Yasemin Cebeci, Sarıyer Gazetesi ailesiyle bir arada geçirdiği 5. yılında yeni yaşına “merhaba” dedi ve sürpriz doğum günü pastasıyla kutladı.

Sarıyer Gazetesi Reklam Müdürü Yasemin Cebeci, 11 Mayıs’ta yeni yaşına Sarıyer Gazetesi ekibiyle bir arada girdi. Cebeci, Sarıyer Gazetesi ekibiyle bir arada geçirdiği 5. yılında yepyeni bir yaşa merhaba demenin heyecanını yaşadı.

Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay ve Muhabir Gizem Doğan’ın yer aldığı sürpriz doğum gününde yeni yaşı için pasta kesilen Yasemin Cebeci herkese çok teşekkür etti.

“SARIYER GAZETESİ AİLESİ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Doğum günü dolayısıyla Sarıyer Gazetesi ailesinin kendisini sürpriz doğum günüyle çok mutlu ettiğini ifade eden Sarıyer Gazetesi Reklam Müdürü Yasemin Cebeci, “Sarıyer’de esnafla, komşularla ve Sarıyer Gazetesi ile bir aile gibiyiz. Sağlıkla bir arada olabilmenin mutlululuğu bir başka. Bugün beni sürpriz doğum günüyle mutlu eden Sarıyer Gazetesi ekibime bir kez daha teşekkür ediyorum. Hep, insan hissettiği yaştadır derim. Ben her yeni güne işimin heyecanıyla başladığım için enerjimi Sarıyerlilerden alıyorum. Bir arada nice yıllara “merhaba” diyebilmek dileğiyle” diyerek duygularını dile getirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Şimdi reklamlar… ;)

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.