Rukiye Ay’a sürpriz doğum günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay, Sarıyer Gazetesi ekibinin hazırladığı sürpriz doğum gününde yeni yaşına “merhaba” dedi.

Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay’ın yeni yaşı Sarıyer Gazetesi’nde kutlandı. Sarıyer Gazetesi ekibinin düzenlediği sürpriz doğum günü programında keyifli anlar yaşandı. Ay, bu mutlu gününde yanında olan Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve Muhabir Gizem Doğan’a teşekkür etti. Sarıyer Gazetesi ailesiyle bir arada yeni yaşına girmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Ay, herkes için sağlık diledi. Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay, 1 Nisan öncesinde gelen sürpriz doğum günü kutlamasıyla yeni yaşına Sarıyer Gazetesi ekibiyle bir arada girdi. Sarıyer Gazetesi’nde gerçekleştirdiği röportajları ve haberleriyle herkesin beğenisini kazanan Ay, yepyeni bir yaşa merhaba demenin heyecanını yaşadı.

“SARIYER GAZETESİ EKİBİNE TEŞEKKÜRLER”

Sarıyer Gazetesi’nde sürdüğü başarılı çalışmalarıyla 7 yılı geride bırakan Rukiye Ay; “Sarıyer Gazetesi benim mesleğimde çok önemli bir yere sahiptir. İnsan mesleğini yürekten severse çalıştığı iş yerini de ikinci bir evi gibi görür. Ben gazeteciliğin mutfağı olan yerel gazeteciliği hep çok sevdim. Her geçen yıl artan tecrübelerimle Sarıyer’de ve Sarıyer Gazetesi ile bir arada yaş alıyorum. Bu mutluluğu benimle paylaşan tüm ekibime bir kez daha teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Tüm okurlarımıza her sene tecrübelerimi katarak kaleme aldığım yazılarımı okudukları için de ayrıca teşekkür ederim” diyerek duygularını dile getirdi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.