Sarıyer Gazetesi artık okuyucularına da söz hakkı veriyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de aralıksız 16 yıldır halkımıza gerek yerel gerekse de ulusal çapta çok önemli haberleri ilk duyuran gazete olduk. Komşularımızı ve Sarıyer’de yaşayan semt sakinlerimizi her zaman ön plana koyduk. Misyonumuz her zaman halkın haber alma özgürlüğüne olan inancımıza dayalı olarak doğruların izinden gitmek ve gerçeği ortaya çıkarmak oldu.

Bir süredir farkettiğiniz gibi sariyergazetesi.com haber sitemiz de siz değerli okuyucularımıza daha iyi bir okuma deneyimi sağlamak adına yenilendi. Özellikle mobil ulaşılabilirlik anlamında önemli değişimler yaşadık, bunun yanı sıra Gazete Manşetleri, Borsa, Hava Durumu, Yol Durumu, Namaz Vakitleri, Puan Durumu, Döviz Kurları, Koronavirüs İstatistikleri ve Canlı TV gibi bazı başlıca hizmetlerimizi de kullanıma sunduk, bu sayfalara sitemizin üst kısmında bulunan menüden ve sağ üst köşe de kullanıcı etkileşimi bölümünden erişebilirsiniz.

Eminiz sitemizde dolaşarak keşfedebileceğiniz daha bir çok özelliği merak ediyorsunuz!

Sarıyer Gazetesi artık okuyucularına da söz hakkı veriyor!

Misyonumuz sadece haber alma özgürlüğünüz değil aynı zaman da sizin sesiniz olabilmektir. Bu nedenle haber değeri taşıdığını düşündüğünüz ve gündeme gelmesi gerektiğine inandığınız haberleri bizimle paylaşarak Sarıyer Gazetesi‘nde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Sitemizin sağ üst menüsünde yer alan Haber Ekle bağlantısını kullanarak önemli bulduğunuz haberleri bizimle paylaşabilir ve internet sitemizde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.*

*Haber göndermek için sitemize kayıt olmalı ve giriş yapmalısınız. Gönderilen haberler editör kontrolünün ardından uygun bulunduğu takdirde yayınlanmaktadır. Okuyucularımız tarafından gönderilen tüm haberler her boyutu ile incelenerek takip edilmektedir. Bu hizmetimizin suistimal edilmemesi adına her gönderilen haberin yayınlanacağı garantisi vermemekteyiz.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.