TDP İl Başkanı Polat’tan gazetemize ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’yu ziyaret etti.

TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, TDP Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer, TDP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Murat Kalkan, beraberinde TDP il ve ilçe yöneticileriyle Sarıyer Gazetesi’ni ziyaret etti. Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Haber Müdürü Rukiye Ay, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve Muhabir Gizem Doğan yer aldı. Sarıyer Gazetesi’ne ziyaretin öncesinde Sarıyer’de esnaf ziyaretlerinde de bulunan Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat ve beraberindeki partililer talep, öneri ve beklentileri de konuştu.

KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu öncelikle ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Batu, Türkiye Değişim Partisi’nin siyasi başarı yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade etti. Özellikle Sarıyer’de yapacakları çalışmaların önemli olduğu vurgusunu da yaparak TDP Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer ve partililerin de çalışkan bir ekip olduklarının altını çizdi. Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, misafirperverliğinden dolayı Bekir Batu ve ekibine teşekkür etti. Yerel gazeteciliğin önemine vurgu yapan Polat, yereldeki siyasi partilerin ve basının iletişiminin önemine de vurgu yaptı.

“DEĞİŞİM İÇİN GÜÇLÜ ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Yusuf Polat, TDP’nin Türkiye ve İstanbul genelinde sürdürdüğü çalışmaları anlattı. İlçelerin siyasetteki önemine de dikkat çeken Polat, Sarıyer’deki çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyleyerek şunları aktardı; “Türkiye Değişim Partisi vatandaşlarımıza artık değişimin zamanı geldiğini anlatmak için geldi. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün çalışmalarıyla ilçelerde hızla partileşme kuruldu. Sarıgül zaten ayda 40 binden fazla adım atarak herkese ulaşan bir başkandır. Sarıyer ilçesi bizim için çok önemlidir. TDP, Türkiye’nin geleceği için güçlü adımlarla ilerliyor.”

SARIYER GAZETESİ’NİN O SAYISINI İLGİYLE OKUDU

Sarıyer gündemi üzerine de karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden sohbetin ardından TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, Sarıyer Gazetesi’nin arşivinde yer alan 77. sayısında Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’nun dönemin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile gerçekleştirdiği ve manşetinden “Bu bir cinayettir!” başlığıyla verdiği özel röportajını ilgiyle okudu. Sarıyer Gazetesi’ni ilçe gündemini tutan haberleri ve il geneline yayılan röportajları için de tebrik etti. Ziyaretin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.