Ataşehir Belediyesi’nden 103 milyonluk rakipsiz ihale!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden aday gösterilmeyince olaylı bir şekilde CHP’den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, gider ayak rakipsiz-rekabetsiz bir ihaleye imza attı. Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün “Mustafa Saffet Tıp Merkezi Tamamlama” ihalesi, verilen tek teklifle 103 milyon 656 bin lira bedelle CY Taahhüt Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi‘nin oldu.

SARİYERGAZETESİ.COM/ BEKİR BATU/ ÖZEL HABER

CHP’den yeniden aday gösterilmediği için olaylı bir şekilde partisinden istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 103 milyon liralık rakipsiz ve rekabetsiz bir şekilde ihale düzenledi. Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün 15 Şubat 2024 tarihinde düzenlediği “Mustafa Saffet Tıp Merkezi Tamamlama İnşaatı İşi” için 104 milyon 883 bin liralık yaklaşık maliyet belirlendi. Kaba inşaatı ve cephe imalatları tamamlanmış olan 7 bin 485 metrekare inşaat alanında kalan ince işlerin ve altyapısı yapılmış mekanik ve elektrik imalatlarının tamamlanması için yapılan ihalede hizmet süresi 180 gün olarak açıklandı.

103 MİLYONLUK İHALE TEK TEKLİFLE VERİLDİ

Dev ihaleye sadece tek bir şirket teklif verdi. İhale; merkezi Kocaeli Gebze ilçesinde Bağlarbaşı Mahallesi Serin Sokak No: 11 adresindeki CY TAAHHÜT MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ‘ne verildi. Rakipsiz-rekabetsiz şekilde gerçekleştirilen ihalenin sözleşmesi 20 Şubat 2024 tarihinde imzalandı. İhalenin süresi 21 Şubat -18  Ağustos 2024 olarak belirtildi.

İŞTE O İHALENİN BELGESİ

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.