Beşiktaş Belediyesi’nden Türkiye’ye örnek proje!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rıza Akpolat’ın başkanlığını yaptığı CHP’li Beşiktaş Belediyesi, ilçe sınırlarındaki binlerce öğrenciye esnafla dayanışma içinde “ÜCRETSİZ YEMEK” imkanı sundu. Türkiye’deki tüm belediyelere örnek olabilecek “Öğrenci’YE” hizmetinden Beşiktaş sınırları içindeki tüm üniversiteliler yararlanabilecek.

CHP’li Beşiktaş Belediyesi’nin Öğrenci’Ye adını verdiği proje ,TURYİD (Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği) iş birliği ve Beşiktaş esnafının desteğiyle hayata geçirildi. Öğrenci’Ye, öğrencilerin beslenme hakkını korumak amacıyla yenilikçi bir mobil uygulama olarak geliştirildi. Proje kapsamında Beşiktaş’taki üniversitelerde öğrenim gören veya Beşiktaş’ta ikamet eden üniversite öğrencileri, ilçemizdeki anlaşmalı restoranlardan ücretsiz olarak yemek yiyebilecek. Öğrenciler, mobil uygulama üzerinden restoranlarda yer ayırtarak yemek ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

UYGULAMADAN KİMLER YARARLANABİLECEK?

Beşiktaş’ta okuyan ya da ikamet eden üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ve COVID-19 aşı belgesi ile uygulama üzerinden kayıt oluşturarak Öğrenci’Ye hizmetinden yararlanabilir. Öğrencilerin tek yapması gereken uygulamayı indirerek kayıt olmak…

ÜCRETSİZ YEMEK HİZMETİNDEN YARARLANMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ!

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.