İBB’den açılış törenlerine 295 milyon lira

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; özel günlerdeki etkinlikler, duyurular ve açılış programları için tam 295 milyon 479 bin lira harcama yapacak. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili açılan ve sadece 110 günlük hizmet süresini içeren ihaleyi rakipsiz ve rekabetsiz bir şekilde İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi aldı.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AKP dönemini aratmayacak israf harcamalarını yapmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi; açılışlar ve törenler için dev bir harcama yapacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından 15 Ağustos tarihinde düzenlenen ihale sonuçlandı. Yaklaşık maliyeti 320 milyon 105 bin lira olarak belirlenen ihalede tek geçerli teklif sunuldu. İhalenin içeği; “88 kalemden oluşan İstanbul Genelinde Yapılacak Resmi Bayram & Özel Gün Kutlamaları, Yatırım Ve Hizmetler Temel Atma Ve Açılış Törenleri, Muhtelif Etkinlik ve Organizasyonlar ile bu etkinliklerin Tanıtım – Duyuru Çalışmaları Ve Muhtelif Baskılı Materyallerin Hazırlanması Hizmet Alımı İşi” olarak tanımlandı.

110 GÜNLÜK HİZMETE 295 MİLYON LİRA

İSTANBULKULİSİ.COM ve SARİYERGAZETESİ.COM Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘nun yaptığı araştırmaya göre; dev ihaleyi 295 milyon 479 bin lira bedelle İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi aldı. İhaleyi rakipsiz bir şekilde alan şirket ile belediye arasında 30 Ağustos tarihinde ihale sözleşmesi imzalandı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Akgün, yardımcısı ise Begüm Çelikdelen.

İŞTE DEV İHALENİN BELGESİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.