Prof. Dr. Devrim Elvan Litvanya’da ders verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Devrim Elvan, ilçedeki siyasi çalışmalarının yanı sıra bir yandan da akademik çalışmalarını sürdürüyor. Prof. Dr. Elvan; 9-12 Ekim 2023 tarihleri arasında Litvanya’nın Vilnius şehrinde düzenlenen Avrupa Birliği COST projesi kapsamında “Kent Ağaçları” konulu proje toplantısına katıldı.

CHP’nin Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Devrim Elvan, akademik çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Henüz 47 yaşında olan ve yaklaşık 30 yıllık Sarıyerli Prof. Dr. Devrim Elvan, bir yandan ilçedeki siyasi çalışmalarını diğer yandan da akademik projelerini sürdürüyor. Prof. Dr. Elvan, Litvanya’da Avrupalı meslektaşlarıyla seminerde buluştu. Litvanya’nın Vilnius ve Kaunas şehirlerinde 9-12 Ekim tarihleri arasında bir dizi seminer, panel ve toplantılara katılan Elvan, burada çok sayıda katılımcının yer aldığı etkinliklerde çeşitli konuşmalar da yaptı.

AVRUPALI GENÇLERE VE MESLEKTAŞLARINA DERS VERDİ

Kent içi ağaçların korunmasına yönelik grup çalışmalarına katılan Prof. Dr. Devrim Elvan, Avrupalı meslektaşları ile görüş alışverişinde de bulundu. Elvan, ayrıca Litvanya’nın Kaunas şehrindeki “Uygulamalı Çevre ve Ormancılık Üniversitesi” tarafından da misafir öğretim üyesi olarak davet edildi. Elvan burada da uluslararası öğrenci grubuna Türk çevre ve Orman Hukuku ile ilgili dersler verdi.

DÜNYA ŞEHİRLERİNDEN SARIYER’E İLHAM VEREN PROJELER  

Görev gereği sürekli yurt dışına çıkan ve burada dünyanın farklı ülkeleri ve şehirlerini inceleyerek Sarıyer’de yapacağı projelere örnek alan Prof. Dr. Devrim Elvan, belediye başkanı seçilmesi halinde Sarıyer’i bir dünya markası haline getirecek projeler hazırlamayı sürdürüyor.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.