Prof. Dr. Elvan uyardı, Sarıyer Meydanı için harekete geçildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Avukat & Mühendis Prof. Dr. Devrim Elvan’ın “Sarıyer Meydanı sil baştan düzenlenmeli, vatandaşlarımız artık daha fazla mağdur edilmemeli” şeklindeki uyarısı meyvesini hemen verdi. Prof. Dr. Elvan’ın açıklamasından hemen sonra İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başkan yardımcılarıyla birlikte projesi tam 4 yıldır rafta bekleyen Sarıyer Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

CHP’den Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Devrim Elvan, ilçenin sorunlarını değerlendirmeye ve çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. 47 yaşında olan ve 27 yıldır Sarıyer’de yaşayan Prof. Dr. Devrim Elvan, aday gösterilip belediye başkanı seçilmesi halinde hazırladığı pek çok projeyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

PROF. DR. ELVAN; “SARIYER MEYDANI SİL BAŞTAN YENİLENMELİ”

Prof. Dr. Devrim Elvan, dün Sarıyer Gazetesi aracılığıyla halkın en büyük beklentilerinden biri olan Sarıyer Cumhuriyet Meydanı için çağrıda bulunmuştu. Prof. Dr. Elvan; “Sarıyer Cumhuriyet Meydanı en kısa sürede düzenlenmeli, modern ve halkın daha rahat kullanabileceği bir alan haline getirilmeli. Artık insanlarımız daha fazla mağdur edilmesin. Bu konuda çok büyük beklenti var. Aday gösterilip Sarıyer’i kazanmamız durumunda bu projenin en kısa sürede hayata geçirilmesini sağlayacağız” diyerek çok önemli bir uyarıda bulunmuştu.

4 YILLIK PROJE RAFTAN İNDİRİLDİ, İBB VE SARIYER HAREKETE GEÇTİ

Prof. Dr. Elvan’ın uyarısı kısa sürede ses getirdi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi’ni hemen aynı gün harekete geçirdi. Prof. Dr. Elvan’ın uyarısı sonrası dün öğleden sonra İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcıları Sevgi Atalay ve Nadir Günday Sarıyer Meydanı’na gelerek projenin son durumuyla ilgili incelemelerde bulundu. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay, Sarıyer Meydanı düzenleme çalışmasına en kısa sürede başlayacaklarını ve projenin son durumunu yerinde görmek için incelemelerde bulunduklarını söyledi.

İncelemeler sırasında konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de konuşmasında balıkçılar çarşısı vaadini bir kez daha yeniledi.

PROF. DR. DEVRİM ELVAN İŞTE BÖYLE UYARMIŞTI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.