Hamidiye Etfal Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer sınırları içerisinde yer alan Hamidiye Etfal Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı. Devasa hastane ilk etapta poliklinik servisleri ile vatandaşlara hizmet verecek.

2010 yılında yapımına başlanan 620 yataklı hastanedeki çalışmalarda sona gelinirken, poliklinik servisleri hasta kabulüne başladı. Hastanenin tam kapasiteyle önümüzdeki günlerde açılması bekleniyor.

SARIYER SAĞLIK TURİZMİNİN BAŞKENTİ OLACAK

Hamidiye Etfal Şehir Hastanesi’nin faaliyete geçmesinin ardından ilçe genelinde bulunan hastanelerdeki yatak kapasitesi bine ulaşırken, yapılan sağlık yatırımlarıyla birlikte Sarıyer’in sağlık turizminde önemli yer edinmesi bekleniyor.

İŞTE HASTANENİN ÖZELLİKLE

Yaklaşık 2 yıl önce faaliyete geçen 350 yatak kapasiteli Çayırbaşı Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ardından Sarıyer’de modern bir hastane daha hizmet vermeye başladı. Kapalı alanı 172 bin 825 metrekare olan yeni hastanenin 163 poliklinikle hizmet vereceği belirtilirken, hastanede 620 yatak, 84 yoğun bakım ünitesi ve 24 ameliyathane yer alacak. Aynı zamanda hastanenin bin araçlık otopark alanı da bulunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.