“CarrinGo Çiğdem Servis” Maslak’ta açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CarrinGO Çiğdem Servis, yenilenen tasarımıyla Maslak Oto Sanayi’de 2. şubesini açtı.

Mekanik servis, kaporta – boya ve yedek parça hizmetleri veren CarrinGo Çiğdem Servis, otomobil bakım ve onarım hizmetlerinde müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayışıyla hizmet veriyor. Açılış programına Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Bekir Batu, CarrinGO Servis Firma Kurucusu Çiğdem Öztürk ve çok sayıda esnaf katıldı.

Kurdele keserken konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “Otomobil sektöründe bugüne kadar gerçekleştirdiğiniz başarılarınızın devamını diliyorum. Yeni şubeniz araçlarımızın bakım ve onarımı için yeni adresi. Sizlere ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Açılışta konuşan Firma Kurucusu Çiğdem Öztürk; “Yatırım anlayışlarının ve konseptlerinin tamamen değiştiği günümüzde yeni yatırım ihtiyacının ortaya çıkmasıyla “CarrinGO Kurumsal Servis” bayiliği üyesi olarak Maslak’ta tüm müşterilerimize hizmet veriyoruz. Müşteri odaklı bir felsefe ile ihtiyaç ve beklentilerine uygun ve kurumsal servis anlayışı ile “CarrinGO” yetkili bayisi olarak üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlayarak müşterilerimize sürdürülebilir bir hizmet sunmaktan memnuniyet duyacağız.” dedi.

“CarrinGO Çiğdem Oto Servis”

Çiğdem Öztürk

Telefon: 09 535 623 20 01
E-mail: cigdemservis@carringoservis.com.tr
Adres: Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi A Blok 44. Sokak 1. Kısım Maslak  / İstanbul

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.