D Diamond Reşitpaşa’da açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en büyük pırlantalı mücevher ihracatçısı olan D Diamond, pırlanta severlere yeni şubesini Reşitpaşa’da açtı.

Sarıyer’de ilk ve tek D Diamond şubesi Reşitpaşa’da açıldı. Şık konsepti, ferah mekanı, güler yüzlü hizmet anlayışı, birbirinden kaliteli ürünleri ve göz alıcı pırlanta tasarımları ile D Diamond, pırlanta severlere kapılarını açtı. D Diamond yılbaşı fırsatları ve seçili pırlantalarda %50 indirimleriyle sizleri bekliyor.

Açılışa Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç katıldı

D Diamond Reşitpaşa şubesi açılışına Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, D Diamond Reşitpaşa şubesi Mağaza Yetkilisi Zeynep Saliha Dereköy, Mağaza Yetkilileri, mağaza personelleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelesini kesen Genç, mağazanın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. Ardından mağazayı inceleyen Genç, şube yetkililerinden bilgiler alarak sohbet etti.

Mücevher dünyasının uzman ve yenilikçi markası D Diamond ile tanışın

Mücevher ustalığını nesilden nesile sürdüren D Diamond’ın tasarımları, Avrupa’nın en büyük mücevher fabrikasında üretiliyor. Mücevherlerinde kullandığı pırlantaları kaynağından en iyi fiyatla tedarik ettiği için, önemli bir fiyat avantajı sunuyor. Türkiye’nin en büyük pırlantalı mücevher ihracatçısı olan D Diamond , dünyanın farklı bölgelerinde 30’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor. D Diamond , mağazaları ve satış noktaları ile, pırlanta sahibi olmak isteyen herkesin kolaylıkla ulaşabileceği 300’e yakın noktada yer alıyor. Aynı zamanda, online mağazası ile, mücevherlerini tüm Türkiye’ye ulaştırıyor. Tüm mücevherleri D Diamond güvencesi, deneyimi ve uluslararası mücevher sertifikası seçeneği ile sunuluyor.

Adres: Tuncay Artun Caddesi No:16/A Reşitpaşa – Sarıyer / İstanbul

İnstagram: @ziyamucevherat @ddiamondresitpasa

Tel: 0533 925 28 43

Gsm: 0536 601 55 79

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.