Eksioğlu Emlak’tan nostalji severlere

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eksioğlu Emlak’ın sahibi Hasan Daral, Sarıyer Merkez’de semtin tarihi dokusuna ve renklerine uygun olarak dekore ettiği ev ile dikkat çekiyor.

Sarıyer Merkez’de Dursun Fakih Sokak’ta, Eksioğlu Emlak tarafından baştan aşağıya yenilenen Dursun Ali Apartmanı görenleri hayran bırakıyor. Eksioğlu Emlak’ın sahibi Hasan Daral’ın her detayıyla ayrı ayrı ilgilenerek ortaya çıkardığı projeye ilgi yoğun… Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Eksioğlu Emlak’ın sahibi Hasan Daral, gerçekleştirdikleri bakım ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“SARIYER’E YAKIŞIR BİR BİNA OLDU”

Hasan Daral, “Sarıyer Merkez’de semtin tarihi dokusunu yansıtan nostaljik evler oldukça ilgi görüyor. Dursun Ali Apartmanı da sokağa renk katan oldukça güzel bir görüntüye sahip… Sokaktan geçenlerin büyük ilgisini çekiyor. Tarihi binaların sıcak ve samimi bir duruşu vardır. Ben özellikle bunu dikkate alarak binayı yeşil olarak renklendirdim. Ayrıca önündeki bahçesinde alanı da yer alıyor. Çalışmalarımız tüm ince detaylarıyla devam ediyor. Sarıyer’de yaşamak isteyip aynı zamanda görsel anlamda da sıcak ve samimi bir ortama sahip olmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Kapısını açıp eve girdiğinde Sarıyer’de güzel bir evde yaşamanın ayrıcalığını yaşayacaklarının garantisini verebilirim. Sarıyer Gazetesi’ne de komşu olan bu evi Dursun Fakih Sokak’a yolu düşen herkes çok beğendi” diye konuştu.

EKSİOĞLU EMLAK

HASAN DARAL

Gsm: 0532 720 64 53

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.