isler-kitabevi-sariyerde-acildi
1:49

İşler Kitabevleri Sarıyer’de açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşler Kitabevleri, sınavlara hazırlık sürecinde öğrencilere faydalı kaynaklarla katkı sunmak için Sarıyer Merkez’de kapılarını açtı. Şube Müdürü Hande Kızılay, “İşler Kitabevleri olarak sadece kitap satmıyor, aynı zamanda öğrencilerin hayatına dokunuyoruz. Eğitim hayatında başarıyı hedefleyen öğrencilere sınava hazırlıkta yol gösteriyoruz” dedi.

“Panik yok, işler yetişir” sloganıyla Sarıyer Merkez’de kapılarını açan İşler Kitabevi eğitim hayatlarında hedeflerine ulaşmak isteyen öğrencilere önemli katkılar sunuyor. İşler Kitabevleri Sarıyer Şube Müdürü Hande Kızılay aynı zamanda eğitim koçu sertifikasına sahip olarak görevini sürdürüyor. Sarıyer Gazetesi’ne kapılarını açarak Haber Müdürü Rukiye Ay’ın sorularını yanıtlayan Kızılay, öğrencilerin sınava hazırlık süreçlerinde dikkat etmeleri gereken konuların altını çizdi.

“SADECE KİTAP SATMIYOR, ÖĞRENCİLERİN HAYATINA DOKUNUYORUZ”

Hande Kızılay, bir kitabevi olarak yaptıkları çalışmaları şöyle anlattı; “İşler Kitabevi Sarıyer’de açılan yeni şubesiyle birlikte İstanbul’daki 28. şubesine ulaştı. Öğrencilere sadece kitap satmıyor, onlara aynı zamanda hazırladığımız çalışma programları sayesinde eğitim koçu olarak da yardımcı oluyoruz. En doğru kaynak seçiminde de yardımcı olduğumuz öğrencilerimiz çoğu zaman müşteriden ziyade kardeş gibi oluyor. Ben Mecidiyeköy şubesinden geldim halen oradaki öğrencilerim de beni burada ziyarete geliyor. İşler Kitabevi olarak politikamız daha fazla ya da daha pahalı ürün satmak olmadı. Mehmet İşler, her zaman şu cümleyi kurar “Bizim için önemli olan öğrencinin seviyesine uygun ve doğru kaynağı vermektir.” Öğrenciyi seviyesinde olduğu doğru kaynağa yönlendirmek eğitim koçu olarak bizler için önemlidir. KPSS, TYT, AYT, ALES, KPSS, DGS, İlkokul, ortaokul, lise ve üniversite başta olmak üzere birçok sınav için kaynak test kitaplarının satışını yapıyoruz. Soru bankları, konu anlatımları, denemeler ve çıkmış soruların yer aldığı çok geniş bir yelpazemiz var. Çoğu öğrenci inanın kitabın kapağına bakarak, rengine bakarak ya da yazı puntosuna bakarak kitap seçiyor. Biz burada karar veremediği zaman bir kâğıt kalem veriyor ve “Al bu soruyu çöz, bu soru seni zorladı mı yoksa çok mu kolay geldi? Ona göre sana en uygun kaynağı sunabileyim” diyorum. Biz gerçekten sadece kitap satmıyoruz, öğrencilerin hayatına da dokunuyoruz. Gerçekten bu benim için çok önemlidir.”

“SINAVA HAZIRLIKTA YOL GÖSTERİYORUM”

Kızılay sözlerine şöyle devam etti; “Sarıyer İşler Kitabevi’nin instagram sayfası da var. Okul döneminde haftalık olarak düzenli çekilişler yapıyor ve öğrencilerimize kitap hediye ediyoruz. Ayrıca motivasyon konuşmaları yapıyoruz. Öğrencilerin bilgisi ve onayı dahilinde Whatsapp grupları kuruyoruz. Orada birbiriyle konuşuyor, böylece moral ve motivasyon sağlıyorlar. Yeni çıkan kaynaklarla ilgili bilgilendirme yapıyorum. Öğrenciler genellikle “Sınava gireceğim ama nasıl hazırlanacağım” sorusunu soruyorlar. Bu soruyu gerçekten bilmeyen birisine sorduklarında ise maalesef yanlış yönlendirebiliyorlar. Biz ise soru sorarak bunu öğreniyoruz. Çözdüğün sorularda kaç doğru yapıyorsun, netlerin ne durumda, günde kaç saat çalışabiliyorsun, kaçta uyanıyorsun, kaçta uyuyorsun, dershaneye gidiyor musun, günlük hayatın nasıl ve neye merakın var gibi sorular sorarak öğrenciyi tanımaya çalışıyoruz. Tanıdıktan sonra ona uygun çalışma programı ve konuşmalar yapıyoruz.”

İŞLER KİTABEVLERİ

Adres: Merkez Mahallesi Atabey Sokak No: 1/8

Sarıyer / İstanbul

Tel: 0212 218 13 95

Gsm: 0545 580 50 80

sariyer@isler.com.tr

www.isler.com.tr

www.kitapisler.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.