Karaca Sarıyer mağazası açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaca, “Kalbi evi için atanların kalplerine göre ürünler” sloganıyla, Sarıyer Merkez mağazasının kapılarını açtı. Karaca’nın ses getiren açılışı, özel fırsat ve kampanyalarıyla da dikkat çekiyor.

Her zevke hitap eden birbirinden şık ev tekstil ürünleri, mutfak eşyaları, yemek takımları, ev tekstili, küçük ev aletlerinde tüm yeni sezon ürünleri, kampanyaları ve indirimleriyle Karaca Sarıyer Mağazası kapılarını açtı. Karaca Sarıyer Mağazası’nın Sahibi Betül Dündar ve Karaca İstanbul Bölge Müdürü Avni Çil’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta mağazanın güler yüzlü ekibi de yer aldı. Sarıyerli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta ikramlarda bulunuldu. Açılışa Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve Muhabir Gizem Doğan katıldı.

“KARACA, EVİNİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE GELDİ”

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Karaca Sarıyer Mağazası’nın Sahibi Betül Dündar; “Karaca’nın evin her alanına getirdiği eşsiz tasarımları Sarıyer’deki mağazamızda yer alıyor. Kalbi evini güzelleştirmek için atan ve evinin her detayında Karaca’nın ürünlerine yer veren değerli müşterilerimizle tüm ekibimiz ilgileniyor. Karaca’da mutfağınızın olmazsa olmaz ürünleri, her zevke hitap eden birbirinden şık ev tekstil ürünleri yer alıyor. Sarıyerlileri Karaca mağazamızı ziyaret etmeye davet ediyoruz. Birbirinden özel ürünlerin açılışa özel fırsatlarını sakın kaçırmasınlar” dedi.

KARACA’YI EVİNİZİN VAZGEÇİLMEZİ YAPAN DETAYLAR…

Kalbi evi için atanlara kalplerine göre ürünler sunan Karaca’yı vazgeçilmez kılan çok sayıda detay var… Her mutfağın ihtiyacı olan küçük ev aletlerini, geniş bir ürün yelpazesinde sunan Karaca ürünlerinin dayanıklılığı ve kalitesi ve şık tasarımlarıyla da tercih sebebi. İşinizi kolaylaştıracak ve keyifle yemek yapmanıza yarayacak ürünler aradığınızda, Karaca mutfak aletleri sayesinde yemek yapmanın en zor aşamalarını bile kolaylaştırabilirsiniz. Zamandan tasarruf edeceğiniz, işinizin neredeyse tamamını sizin yerinize yapabilecek bu ev aletleri ve mutfak robotları ile birbirinden lezzetli sofraları hiç yorulmadan kurabilirsiniz. Küçük mutfak aletleri, mutfağınızda sadece zamandan değil aynı zamanda yerden de tasarruf etmenizi sağlar.

NEŞELİ VE HUZURLU EVLERE KARACA İLE KAVUŞUN

Yemekleri daha hızlı ve daha kolay hazırlamanıza yardımcı olurken küçük alanlarınız için de harika seçenekler olabilirler. Mutfağınızdan verimli şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilecek küçük mutfak aletlerinden ihtiyacınız olanları seçerek siz de yemek yaparken geçirdiğiniz zamanı çok daha keyifli bir hâle getirebilirsiniz. Ev dekorasyonunu daha şık ve konforlu hâle getiren özel tasarım tekstil ürünleriyle, ruh hâlinizi yansıtan neşeli ve huzurlu evlere kavuşmak da Karaca’yla mümkün… Tarzınıza hitap eden modelleri keşfedin, evlerinizin ihtiyacı olan tüm parçalara Karaca’yla tek dokunuşla kavuşun. Yaşam alanlarını özelleştiren tekstil ürünleri ve aksesuarlarına Karaca kalitesi ve şıklığıyla sizleri bekliyor…

Adres: Sarıyer Deresi Sokak No: 18 Sarıyer / İstanbul

Tel: 0212 218 55 88

Whatsapp: 0555 156 40 74

instagram: karacasariyer

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.