Keyifli manzarada eşsiz lezzetler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de boğazın muhteşem güzelliğindeki Filika Balık’ta sabahları enfes serpme kahvaltı, öğle saatleri itibariyle de birbirinden lezzetli mezeler ve balık çeşitleri sunuluyor.

Filika Balık, Sarıyer’de ailenizle keyifli vakit geçireceğiniz bir mekan olarak ön plana çıkıyor. Eşsiz lezzetleri ve göz alıcı sunumlarıyla müşterilerden tam not alan Filika Balık kaliteli bir şekilde hizmet veriyor.

“Lezzetlerimizi tatmalarını tavsiye ederim”

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Filika Balık’ın İşletme Sahibi Ahmet Sönmez, menüyle ilgili bilgiler de verdi. Sönmez şunları söyledi; “Kahvaltımızda 20 çeşit ürünümüz bulunuyor. Bu ürünlerimizin çok büyük bir bölümünün de yöresel olmasına önem veriyoruz. Birçoğu üretim merkezinden özel olarak getiriliyor. Filika’ya gelen misafirlerimiz de hormonlu yiyeceklerden sıkıldıkları için doğal ve katkısız olan lezzetlerimizden son derece memnun. Açıkçası fiyat politikamızın da Sarıyerlilerin bütçesini zorlamayacağını düşünüyorum. Kahvaltı hizmetini sabah 08.00 ile 14.00 arasında veriyoruz. Akabinde de balık ve meze ağırlıklı bir konsepte dönüyoruz. Filika’nın kaliteli hizmeti ve doyumsuz lezzetlerini Sarıyerlilere bizzat gelip tatmalarını tavsiye ediyorum. Yiyeceklerde kullanılan yağdan, balığa, mezelerden kahvaltı ürünlerine kadar farkımızı ve ayrıcalığımızı ancak misafirimiz olduklarında anlayabilirler.”

Serpme kahvaltısıyla öne çıkıyor

Filika Balık, sabahları sunduğu enfes serpme kahvaltı ile öğle saatleri itibariyle sunduğu birbirinden lezzetli meze ve balık çeşitleriyle ailenizle bol keyifli vakit geçireceğiniz bir mekan olarak Sarıyer’de ön plana çıkıyor. Serpme kahvaltının yanı sıra meze çeşitleriyle de dikkat çekiyor. Taze ve özenle seçilen malzemelerle hazırlanan mezeler Filika Balık’ın benzersiz sunumuyla bir araya geliyor.

Sarıyer Limaniçi’nin eşsiz manzarasında lezzet dolu bir keyif yolculuğuna çıkmak için Filika Balık sizlerle…

Adres: Merkez Mahallesi, Cami Arkası Sokak, No: 9, Sarıyer Merkez İstanbul

Gsm: 0537 480 14 34

iletisim@filikarestaurant.com

Facebook, instagram, twitter : filikasariyer

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.