kidsdorf-yaz-okulu-basliyor
1:36

Kidsdorf Yaz Okulu için geri sayım başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zekeriyaköy’de okul öncesi eğitimin yeni adı Kidsdorf’ta özel programlı yaz okulu için geri sayım başladı. 2-10 yaş çocuklar için özel olarak tasarlanan Bee Zee Kampüs Yaz Programı Temmuz-Ağustos aylarında gerçekleşecek.

Zekeriyaköy’ün seçkin okul öncesi eğitim kurumu Kidsdorf, özel programlı yaz okulunda çocukları buluşturmaya hazırlanıyor. Kidsdorf’da aylarca üzerinde uzman bir ekiple çalışarak oluşturulmuş olan Bee Zee Kampüs Yaz Programı, 2-10 yaş çocuklar için özel olarak tasarlandı. Kidsdorf Yaz Okulu Temmuz-Ağustos aylarında 2’şer haftalık 4 dönemden oluşuyor.

ÇOCUKLAR İÇİN TÜM DETAYLAR DÜŞÜNÜLDÜ

Hafta içi saat 09.00’da ısınma egzersizleriyle güne başlayacak olan çocuklar Kidsdorf’un uzman diyetisyen tarafından özel olarak hazırlanan yaz menüsü ile sabah ve ikindi kahvaltısı, ardından ise öğle yemeğini yine Kidsdorf’un aşçısının maharetli ellerinden tadacaklar. Kidsdorf’ta okul öncesi eğitimde yepyeni bir yorum ve eşsiz bir ortamla tanışan çocuklarla, okul müdürü, iki eğitim koordinatörü ve okul psikoloğundan oluşan yönetim kadrosunun yanı sıra grup koordinatörleri, branş öğretmenleri ve okul çalışanlarından oluşan 18 kişilik uzman bir ekip ilgilenecek. Kidsdorf, çocuklar için tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşündü.

BİRBİRİNDEN ÖZEL AKTİVİTELER OLACAK

Özel Programlı Yaz Okulu için geri sayım heyecanı taşıyan Kidsfdorf’ta birbirinden özel aktiviteler çocukları bekliyor. Kidsdorf Bee Zee Kampüs Yaz Programı’nda sanat, binincilik, yüzme, voleybol, jimnastik, okuma saati, müzik, mutfak sanatları, akıl-zeka oyunları, İngilizce, Almanca, açık alan oyunları, geleneksel çocuk oyunları, yaratıcı drama, örnek olay inceleme, çizgi film atölyesi, yoga, mindfulness, gezi, piknik, ilk yardım eğitimi, bilim-sanat tarihi, grup etkinlikleri, okuma-yazma çalışmaları vb. birçok etkinlik ve aktivite yer alıyor. Tüm aktiviteler hem öğretici, hem de eğlenceli bir şekilde gerçekleştirilecek.

ADRES: Zekeriyaköy Mah. Gümüşçüler Sk. No:28/1 SARIYER-İSTANBUL

TELEFON: 0505 876 50 11

E-POSTA: info@kidsdorf.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.