kidsdorf-summer-camp-kapanis-partisi
2:06

Kidsdorf’ta “Summer Camp 2023” kapanış partisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Zekeriyaköy Çocuk Köyü Anaokulu Kidsdorf’un düzenlediği “Kidsdorf Summer Camp 2023” kapanış partisi renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli aktivitelerle dolu dolu geçen yaz kampında minikler hem eğlenip hem de öğrenerek yaz boyunca Kidsdorf’ta kaliteli vakit geçirmelerinin ardından yaz kampına veda ettiler.

Zekeriyaköy’ün seçkin okul öncesi eğitim kurumu Kidsdorf, özel programlı yaz okulunda çocukları buluşturdu. Aylarca üzerinde uzman bir ekiple çalışarak meydana getirilmiş olan Kampüs Yaz Programı, 2-10 yaş çocuklar için özel olarak tasarlanmıştı. Kidsdorf Yaz Okulu Temmuz-Ağustos aylarında 2’şer haftalık 4 ayrı dönemden oluştu.

KAPANIŞ PARTİSİ KEYİFLİ GEÇTİ

Zekeriyaköy’de kapılarını açtığı günden bu yana adından söz ettiren Özel Zekeriyaköy Çocuk Köyü Anaokulu Kidsdorf, “Kidsdorf Summer Camp 2023” kapanış partisini gerçekleştirdi. Kidsdorf’un kurucu müdürleri Mustafa Uslu, Ayşegül Akalın Uslu, Aytek Kaplan ve Esra Kaplan’ın ev sahipliğinde okulun bahçesinde düzenlenen programa minik öğrenciler ve aileleri katıldı. Kidsdorf Summer Camp 2023’e sadece Sarıyer’de ilçe genelinden değil İstanbul’un birçok semtinden de katılımların olmuştu.

Kidsdorf Summer Camp 2023, Ayla’nın Masal Sahnesi’nden “Hırsız Kral ve Civciv” adlı masalın anlatımıyla başladı. Minikler masalı hem dinledi hem de sorulara aradıkları yanıtlarla keyifli dakikalar yaşadılar. Masal anlatımının sona etmesiyle hep birlikte şarkılar söylendi. Günün en heyecanlı anları ise Bubble Show’da yaşandı ve miniklerin coşkusunu daha da artırdı. Köpükten oluşarak havada büyüyen ve uçuşan baloncukların gösterisini keyifle izleyen miniklerin, kendilerinin de katılımıyla gerçekleşen dev baloncuklarda coşkuları daha da arttı. Kidsdorf Summer Camp 2023 kapanış partisi ikramlarda bulunulmasıyla sona erdi.

“KIDSDORF AİLESİ OLARAK HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Kidsdorf’un kurucu müdürlerinden Mustafa Uslu, “Okul öncesi bir kurum olarak bu yıl yaz kampına çok önem verdik. Minik öğrencilerimiz bir arada hem eğlenceli vakit geçirsin hem de öğrensinler istedik. Kidsdorf Kampüs Yaz Programı’nda sanat, binincilik, yüzme, voleybol, jimnastik, okuma saati, müzik, mutfak sanatları, akıl-zeka oyunları, İngilizce, Almanca, açık alan oyunları, geleneksel çocuk oyunları, yaratıcı drama, örnek olay inceleme, çizgi film atölyesi, yoga, mindfulness, gezi, piknik, ilk yardım eğitimi, bilim-sanat tarihi, grup etkinlikleri, okuma-yazma çalışmaları vb. birçok etkinlik ve aktivite yer aldı. Tüm aktiviteler hem öğretici, hem de eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi. Bizler Kidsdorf ailesi olarak çocukların bu mutlu yaz serüvenini keyifli bir kapanış partisiyle taçlandıralım istedik. Bizleri yalnız bırakmayan tüm ebeveynlere ve olmazsa olmazımız miniklerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Kidsdorf Summer Camp 2023 kapanış partisi Sarıyer Gazetesi instagram sayfamızdan canlı yayın ile okurlarımıza ulaştı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.