Kilya Hotel’de Kilyos’un tadına varın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaliteli ve konforlu hizmet anlayışıyla Kilyos’un gözde tatil yeri Kilya Hotel, Deniz Mavisi ve Kömür Karası’ndaki eşsiz lezzetleriyle de öne çıkıyor.

İstanbul’da tatil keyfini Kilyos’ta geçirmek isteyenlerin vazgeçemediği adres Kilya Hotel, Deniz Mavisi ve Kömür Karası restoranlarının tanıtımını basına verdiği yemekle gerçekleştirdi. Kilya Hotel’in üstün hizmet kalitesiyle tüm detayların özenle düşünüldüğü keyifli programa Sarıyer Gazetesi ekibi de özel davetli olarak katıldı ve Kilya Hotel’in kapılarını yeni açan iki mekanının muhteşem lezzetlerini okurlarımız için tattı.

Kilyos’ta konaklayarak yazın keyfini sürmek isteyenlerin tercih ettiği Kilya Hotel adından söz ettirecek mekanlarıyla da sizleri bekliyor. Tatil keyfini çıkartanların yanı sıra müdavimi olacağınız lezzetleri burada bulabilirsiniz.

Deniz Mavisi’nde denizden gelen lezzetler

Kilya Hotel’de kapılarını yeni açan Deniz Mavisi restoranında denizden gelen lezzetler eşsiz sunumlarıyla sofranıza kadar ulaşıyor. Kilyos’un büyüleyici deniz manzarası eşliğinde günün tadını çıkarırken mevsimin en taze deniz ürünlerini de burada… Balık, meze ve salata çeşitleri, deniz ürünleri ve bunların yanı sıra alkollü-alkolsüz içecek çeşitleriyle de öne çıkan mekanda aradığınız keyfi bulabilirsiniz. Denizden gelen lezzetlere müdavim olanların vazgeçemeyeceği mekanlar arasına şimdiden giren Deniz Mavisi sizi huzurlu bir yolculuğa çıkarıyor.

Havuz başında kokteyl keyfi

Kilya Hotel’in Kilyos’un günbatımını izleme fırsatı sunan havuz başında alkollü ve alkolsüz kokteyl seçenekleri de öne çıkıyor. Yaz sıcağında serinleten özel lezzetleriyle öne çıkan havuz başında dinlenebilirsiniz.

Kömür Karası’nda ise ocakbaşı keyfi

Ocakbaşında taptaze pişerek keyfinize eşlik edecek et ürünleri damak tadınıza uygun olarak hazırlanıyor. Usta şeflerin dokunuşlarıyla pişen bu lezzetleri tadarken fasıl eşliğinde keyifli saatler de geçirebilirsiniz.

Adres: Kumköy Mah. Kale Cad. No: 29 Sarıyer

Tel: 0212 201 17 71

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.