Kumsal Erkek Kuaförü Sarıyer’de hizmetinizde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hizmet kalitesiyle öne çıkan Kumsal Erkek Kuaförü, Sarıyer’de müşteri memnuniyetiyle de dikkat çekiyor.

Sarıyer’de kapılarını açan Kumsal Erkek Kuaförü, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetiyle öne çıkıyor. Sarıyer’in tanınan ve sevilen kadın girişimcilerinden Mihriban Karaer, erkek saç kesimi ve sakal tıraşında 30 yıllık deneyime sahip ekibi Şeref Uğur ve Cankat Munis’le Kumsal Erkek Kuaförü olarak yola çıktıklarını anlatıyor.

HİJYEN KOŞULLARINA UYGUN TAM HİZMET

Özellikle pandemi döneminde büyük bir titizlikle hijyen kurallarına uyarak hizmet verdiklerini söyleyen Karaer, Kumsal Erkek Kuaförü’nün sahibi olmaktan mutlu olduğunun da altını çizdi ve “Kadın eli değen her şey güzelleşir. Deneyimli elkibimle birlikte erkek kuaförü açarak bunu bir kez daha göstermiş olalım istedim” dedi.

AÇILIŞA SARIYERLİLER DAVETLİ

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Kumsal Erkek Kuaförü’nün sahibi Mihriban Karaer, hizmet vermeye başladıklarını ve 28 Eylül Salı günü gerçekleştirecekleri açılışa da tüm Sarıyerlileri beklediklerini söyledi.

FUTBOLCU OLCAY ŞAHAN’IN DA TERCİHİ

Kumsal Erkek Kuaförü’nü tercih eden isimler arasında futbolcu Olcay Şahan da yer alıyor. Şahan, Kumsal Erkek Kuaförü ekibine hizmetteki kaliteleri için teşekkür ederek ekiple birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Adres: Kumsal Arkası Sokak No: 6A Sarıyer Merkez / İstanbul

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.