Özdamla Sürücü Kursları Reşitpaşa’da açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özdamla Sürücü Kursları, Reşitpaşa Sarıyer Şubesi açıldı. Başarılı sürücü adaylarını yetiştirmek için kayıt dönemi devam ediyor.

1997 yılında sürücü kurslarına yeni bir soluk getirme amacıyla kurulan Özdamla Sürücü Kursları o dönemde gösterdiği mutlak kalite anlayışıyla yıllar içinde farkındalığını göstererek tamamen kurumsal bir marka halini aldı. Uzman eğitimci kadrosunu teknoloji ile birleştirerek gerçek anlamda güvenli sürücüler yetiştirerek İstanbul genelinde hızla yayılan Özdamla Sürücü Kursları, Reşitpaşa’daki yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı. Eğitim verilen sınıflarda sürücü adayları için profesyonel tüm detaylar yer alıyor. Ayrıca uygulama yapabilecekleri simülasyon araçları da var.

ARAÇ FİLOSU HER YIL YENİLENİYOR

Özdamla Sürücü Kursları, değişen eğitim anlayışı ve sınav sistemine uygun eğitim modelini takip ederek adaylara başarılı olmaları yönünde en doğru yöntemleri sunuyor. Özdamla Sürücü Kursları her yıl yenilenen araç filosuyla verdiği hizmetini Türkiye geneline yayarak daha fazla kişiye ulaşma hedefine doğru yol alıyor. Sürücü kursu ağını franchise modeli ile genişleterek adaylarına her bölgede hizmetlerinden faydalanma şansı sunuyor.

BAŞARILI ADAYLAR ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Online eğitim dokümanlarıyla kurs dışında tekrar ve deneme yapma olanakları da sunan Özdamla Sürücü Kursları, düzenlediği promosyonlarla adaylar arasında rekabeti öne çıkararak başarı odaklı hediyeler sunuyor.

TECRÜBELİ UZMAN KADROYLA EĞİTİM

Özdamla Sürücü Kursları’nda eğitim araçları ve tamamen teknolojik bir sunum anlayışı ile dersleri veren tecrübeli uzman kadrosu adaylara yalnızca bir sınav hazırlığı değil aynı zamanda tamamen başarılı, güvenli bir sürücü olma hizmeti veriliyor. Özdamla Sürücü Kursları kalite standartları ve kadrosuyla mutlak memnuniyet garantisi veriyor. Siz de Özdamla Sürücü Kursları’yla ehliyetinizi almak için erken kayıt fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Adres: Reşitpaşa Mahallesi Kırmızıçam Sokak No: 1 D: 1 Sarıyer/İstanbul

www.ozdamla.com.tr

Tel: 0212 229 19 29

Gsm: 0546 298 19 29

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.