Şelale İşitme Cihazları Sarıyer’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şelale İşitme Cihazları, sektöründe tecrübeli ekibi ve kaliteli ürünleriyle dikkat çekiyor.

Şelale İşitme Cihazları, Sarıyer’de sektörün en kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet kalitesiyle öne çıkıyor. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Şelale İşitme Cihazları Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Odyometrist Şelale Alağaş, işitme cihazlarının yapısıyla ilgili bilgiler verdi.

Günümüz teknolojisiyle işitme cihazlarının artık en iyi performansı veren kalitede üretildiğini ifade eden Alağaş şunları söyledi; “Hepimiz için en önemli konu kulak sağlığımıza dikkat etmektir. İşitme sorunu yaşayan herkes için işitme cihazı aletlerinin kullanımı önemlidir. Sarıyer Merkez’de açıldığımız günden bu yana Şelale İşitme Cihazları olarak önceliğimiz vatandaşlarımıza en doğru bilgiyi verebilmektir. İşitme cihazlarındaki en son teknoloji ve kalite işitmeyi her geçen gün daha verimli bir hale getiriyor. Benim tavsiyem işitme kaybınız var mı ve kulak sağlığınız ne durumda bunu test ettirmenizdir. Çünkü erken teşhis her konuda çok önemlidir.”

“İŞİTME SAĞLIĞINIZ İÇİN YANINIZDAYIZ”

İşitme sağlığının insan yaşamındaki önemine dikkat çeken Ody. Şelale Alağaş; “Bazı işitme duyularını kaybetmiyorsanız bile, hayatın güzel seslerini geri kazanmanıza yardımcı olan birçok işitme çözümü bulunmaktadır. İşitme sağlığı yolunuza şimdi başlayın.”

İŞİTME CİHAZI NASIL ÇALIŞIR?

İşitme cihazları dışarıdan gelen sesi yükselterek kulağa gelen titreşimleri arttırmaktadır. Bu sayede işitme sinirlerine ulaşabilen titreşim sayısı artarak beyne giden sinyal sayısında artış sağlanmakta ve duyma yetisi artmaktadır. Şelale İşitme Cihazları’nda ücretsiz test, konuşma ve dil terapisi, kobi sağlık danışmanlığının yanı sıra teknik servis hizmeti de veriliyor.

Adres: Merkez Mah. Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 47/7 Sarıyer/İstanbul

www.selaleisitme.com

instagram: selaleisitmecihazlari

E-mail: selalealagas@hotmail.com

Tel: 0212 271 71 00

Gsm: 0532 275 24 14

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.