Simge Kasap Burger Reşitpaşa’da açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reşitpaşa’da kapılarını açan Simge Kasap Burger’de, lezzetli et güzel sunumlarla bir arada müşterilerine ulaşıyor.

Simge Kasap Burger’de etin lezzetinin yanı sıra pişirme yöntemleriyle de öne çıkıyor. Doyurucu menü seçenekleriyle damak tadına hitap eden Simge Kasap Burger, et konusunda tecrübeli bir ekiple hizmet veriyor. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Simge Kasap Burger’in sahibi Volkan Öner, “Kalite ve hijyen konusunda hassasiyet gösteriyoruz. Çünkü önceliğimiz müşterilerimize, özellikle çocuklarımıza, güvenle yedirebileceğimiz hamburgerler sunmak” dedi.

“Hamburgerlerimiz katkı maddesi içermiyor”

Uzun yıllardır Reşitpaşa’da kasap olarak güven ve tecrübe kazandıklarının altını çizen Öner şunları söyledi; “Nefis hamburgerlerimiz için her gün kendi kasabımızdan gelen yüzde 100 dana kıymamız, özenle ve hiçbir katkı maddesi içermeden hazırlanıp, özel sosumuz ve garnitürlerimiz ile birleşip, bizim için hazırlanmış taze günlük ekmekler arasında sunuluyor. Hamburgerin en lezzetli ve doğal halini tatmanız için sizleri Simge Kasap Burger e bekliyoruz.”

Zengin menü seçenekleri çok doyurucu

Kömür ateşinde pişen etleriyle oldukça doyurucu olan menü seçenekleri arasında American Menü, Mexican Burger Menü, Köfte Menü, Antrikot, Kuzu Tarak Pirzola, Cheddar Peynirli Sosis ve daha pek çok eşsiz seçenek yer alıyor. Ayrıca Simge Kasap Burger’in lezzetlerini evinde tatmak isteyenler için paket servisi de bir telefon kadar yakında…

Adres: Tuncay Artun Caddesi No: 139 / A

Sipariş hattı: 0212 229 80 08

Reşitpaşa – Sarıyer / İstanbul

www.simgekasapburger.com

instagram: simgekasapburger

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.