Vadi İstanbul’daki SNEAKS UP Mağazası’ndan müşteriye “küflü ayakkabı” rezaleti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vadi İstanbul’daki Sneaks Up Mağazası, defolu olması nedeniyle değişim için kendilerine teslim edilen spor ayakkabıyı “küflenmiş şekilde” müşteriye geri vermesi büyük tepkiye neden oldu. Mağazadan 2 bin 600 liraya ayakkabı satın alan ve değişimi yapılmadığı gibi ayakkabısı kendisine küflü şekilde iade edilen Mimarlık Fakültesi Öğrencisi Emir Batu, kaymakamlık tüketici hakem heyetine başvurdu.

Sarıyer’deki en büyük AVM’lerden Vadi İstanbul’daki SNEAKS UP Mağazası, küflü ayakkabı skandalına imza attı. Beykent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İngilizce Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencisi E. B., mağazadan 27 Şubat’ta 2.600 liraya spor ayakkabı satın aldı. Ancak aldığı ayakkabının uç kısmında açılma olduğunu fark edince mağazaya değişim için başvurdu. İTÜ İngilizce İşletme Bölümü öğrencisi kardeşi B. B. ve annesiyle birlikte mağazaya giden genç öğrenci, 20 gün süren bekleme sonrasında ayakkabısının değişim talebinin reddedildiğini öğrendi.

KÜFLÜ -ÇÜRÜMÜŞ VE KİRLİ HALDE İADE EDİLDİ 

Ancak asıl şok bundan sonra yaşandı. Mağaza müdürü olduğu belirtilen kişi, ayakkabıyı müşterisine geri verdiğinde ayakkabının küflenmiş, çürümüş, kirli ve nemlenmiş bir şekilde tamamen kullanılmayacak durumda olduğu görüldü. Eskisinden daha kötü halde küflenmiş bir şekilde ayakkabı kendisine teslim edilen üniversite öğrencisi ve ailesinin, ayakkabıyı almak istememesine rağmen mağaza yetkilileri oralı olmadı. Aile; Eyüp Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyetine başvurarak mağazanın tavrından ve kendisine ayıplı mal satılmasından şikayetçi oldu.

İŞTE DEĞİŞİM İÇİN VERİLEN ANCAK KÜFLÜ HALDE MÜŞTERİYE İADE EDİLEN O AYAKKABI  

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.