VIP Nail İstanbul, Sarıyer’de açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VIP Nail İstanbul, Sarıyer Merkez’de kapılarını açtı. Profesyonel ekibiyle sektörün önde gelen markalarından VIP Nail İstanbul ile kendinizi özel hissedebilirsiniz.

VIP Nail İstanbul Protez Tırnak ve İpek Kirpik Merkezi, Sarıyer Merkez’de kapılarını açtı. Profesyonel ve güler yüzlü ekibiyle hijyen kurallarına uygun bir şekilde hizmet veren VIP Nail İstanbul’da başta protez tırnak olmak üzere kalıcı oje, manikür, pedikür, masajlı pedikür, lifting kirpik, kaş lifting ve jel tırnak uygulamaları yapılıyor. Ayrıca protez tırnak çıkarma işlemi de yapılıyor.

İPEK KİRPİK İLE GÖZ ALICI DOLGUN BAKIŞLAR

Ayrıca dolgun ve göz alıcı bakışlar için klasik, hybrid, volume ve mega volume olmak üzere ipek kirpik çeşitleri yer alıyor. Haftanın her günü saat 10:00-21:00 arası hizmet veriliyor. Pazar günleri randevu talebine göre çalışılıyor.

Merkez: Şehit Mithat Yılmaz Cad. No:24 Sarıyer/İstanbul

Gsm: 0553 764 78 78

instagram: vip_nailistanbul

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ayın 6 sında aradım ipek kirpik Classic modelin 250 tl olduğun söylendi perşembe günü yani ayın 8 inde tekrar arayıp randevu aldım ve geldim. Ücreti ödemeye gelince bana söyledikleri fiyat 350 tl ayın 1 inde fiyatlar değişti diyerek ama ben 6 sonda aramıştım. Ben gittiğim hiçbir yerde böyle haksızlık böyle muamele görmedim. Kısacası fiyatları mesaj olarak aldım ve elinizde kanıt olsun he bu arada her ayın 1 inde fiyat değişiyormuş bilgimize.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.