Zekeriyaköy Fırını hizmete açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zekeriyaköy Fırını usta isimleri ve birbirinden güzel unlu mamulleriyle hizmete açıldı. Lezzetli tatlı çeşitleriyle damak zevkinize hitap edecek Zekeriyaköy Fırını sizleri bekliyor.

Zekeriyaköy Fırını, pasta çeşitleri, kek, turta, tart, tatlı ve tuzlu kurabiye çeşitleri, çörekler, börekler, gofret, simit vb. sevilen ürünleri ve güler yüzlü personelleriyle hizmete açıldı. Şık mekan tasarımı ile müşterilerine konfor sunan Zekeriyaköy Fırını, açık bahçe alanı ile pandemi sebebiyle kapalı alanda durmak istemeyen müşterilerine de avantaj sağlıyor. Açık bahçe alanında evcil hayvanınız ile birlikte eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Bir kahve alıp kitap okuyarak şöminenin tadını çıkarabilirsiniz.

Kırmızı kurdele keserek açılış konuşmasını yapan Mehmet Yıldız; “Bugün burada bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza, davetimize icabet edip gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Fırınımızın tüm Sarıyer ve Zekeriyaköy halkına en iyi hizmet vereceğinden hiç şüphem yok. Her türlü unlu mamulleri barındıran geniş mutfak lezzetlerimizle, müşterilerimizin damak zevkine hitap etmekteyiz. Yıllardır bu işi yapan ve ustalaşmış insanlar olarak bugün bu fırının haklı gururunu yaşıyoruz.  Tekrardan Zekeriyaköy Fırını vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun.”

 

Adres:  Yediveren Sokak No: 40 Zekeriyaköy / Sarıyer
İletişim: 0212 342 25 52
İnstagram: zekeriyakoy_firini

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.