Zeynep Yıldız lezzetli tarifleriyle gazetemizde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’in tanınan isimlerinden Zeynep Yıldız, denenmiş çok lezzetli tarifleriyle artık Sarıyer Gazetesi’nde yer alacak. Her ay birbirinden özel lezzetlerini okurlarımız için yazacak Yıldız,  denenmiş Nişastalı Çatlak Kurabiye tarifiyle okurlarımıza “merhaba” dedi.

Nişastalı Çatlak Kurabiye

Malzemeler: 2 adet yumurta, 125 gr margarin oda ısısında yarım çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı pudra şekeri, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 3,5 su bardağı buğday nişastası, 2 su bardağı un.

Yapılışı: Yumurta, margarin, ayçiçeği yağını yoğurma kabında karıştırıyoruz ve ardından kabartma tozu, vanilyayı ve unu nişastayı kontrollü ilave edin. İyice yoğurun. İçerisinde margarin olduğu için pişerken dağılmasın diye yoğurmuş olduğumuz hamurumuzu ceviz büyüklüğünde parçalar alalım, elimizle yuvarlayalım. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim. 170 derece fırın ısısında 30 dakika pişirin. Yapacak olanlara afiyet olsun.

Zeynep Yıldız kimdir?

Bilgisayar operatörlüğü işletmenliği eğitimi alan Zeynep Yıldız, evli ve iki çocuk annesidir. 2018 yılından bu yana açtığı @zuzu_mutfakta sayfasında hem içerik üretmeye hem de @zuzumedya sayfasında sosyal medya danışmalığı yapmaya devam ediyor. Sarıyer’in tanınan isimlerinden Zeynep Yıldız, artık her ay birbirinden lezzetli denenmiş yemek, tatlı ve çok sayıda tarifini Sarıyer Gazetesi okurları için yazacak. Takipte kalın…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.