AK Parti adayı Hüseyin Coşkun projelerini tanıttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, Karadeniz Vakfı’nda dün akşam düzenlenen görkemli bir programla dev projelerini Sarıyer’e tanıttı. Katılım yoğunluğu nedeniyle vatandaşların salona sığmadığı programa, çok sayıda önemli isim ve partililer katıldı. “Daha güzel bir Sarıyer için hazırız ve kararlıyız” diyen Coşkun; “Sarıyer artık hak ettiği değeri bulacak, hak ettiği hizmeti mutlaka alacak” diye konuştu.

Cumhur İttifakı’nın Sarıyer Belediye Başkan Adayı AK Partili Hüseyin Coşkun, Poligon Mahallesi’ndeki Karadeniz Vakfı İbrahim Cevahir Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen muhteşem bir programla projelerini tanıttı. Ak Partili İstanbul Milletvekilleri Adem Yıldırım, Rabia İlhan, Nilhan Ayan, Büşra Paker, İsmail Erdem, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karabacak, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Salih Bayraktar, Nurettin Çelik, Şems Çakıroğlu, Yusuf Tülün, Ali Turan, Ali Düşmez gibi önemli isimlerin yanı sıra çok sayıda muhtar ve vatandaşlar geceye katıldı. AK Parti ve MHP teşkilatları programa tam kadro katılım sağladı. Yoğun katılım nedeniyle vatandaşlar salona sığmadı. Programa eşi ve çocuklarıyla birlikte katılan Coşkun, binaya girişte yoğun ilgi ve tezahüratla karşılandı.Partililerin ve Sarıyerlilerin büyük ilgi gösterdiği Coşkun, misafirlerin tek tek ellerini sıktı.

SARIYER İÇİN DEV PROJELERİNİ TANITTI

Programda ilk konuşmayı AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun yaptı. Ardından milletvekilleri ve MHP Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karabacak da konuşmalar yaptı. MHP ve AK Parti teşkilatlarının bir bütün olarak katıldığı programda, sık sık “Sarıyer’in başkanı Hüseyin Coşkun” şeklinde tezahüratlar yapıldı. Programda AK Parti adayı Hüseyin Coşkun’un projeleri barkovizyon olarak katılımcılara izlettirildi. Zekeriyaköy’den Rumeli Hisarı’na kadar, Kilyos’tan Ayazağa’ya kadar yapacağı projeleri tanıtan Coşkun, daha sonra alkışlar arasında kürsüye çıktı.

HÜSEYİN COŞKUN; “SARIYER’E ÇAĞ ATLATACAĞIZ”

Sarıyer Spor Kulübü’ne tam destek sözü veren Hüseyin Coşkun, çok büyük bir ilginin olduğu organizasyonda Sarıyer’e çağ atlatacaklarını söyledi. Coşkun, geçmiş dönemlerden bu yana Sarıyer’in çözülmeyen sorunları olduğunu, bu sorunları çözmeye hazır olduklarını söyledi. Teknolojinin hayatın içinde çok büyük bir yer kapladığını anlatan Hüseyin Coşkun, “Sürdürülebilir, kent teknolojileriyle vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracağız. Sarıyer’i hak ettiği hizmetle ve değerle buluşturacağız” dedi. Coşkun, 1 Nisan’dan itibaren gerçek belediyeciliğin Sarıyer’de iş başı yapacağını, ilçenin her köşesine aynı kalitede hizmet edeceklerini, kimseye ayrımcılık yapmayacaklarını ifade etti.

Daha sonra MHP Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karabacak, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve Hüseyin Coşkun, kürsüde hep birlikte el kaldırdı, teşkilatlara birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sarıyer Spor Kulübü yöneticisi Tülin Hattat, Sarıyer Spor Kulübü eski as başkanı da olan Hüseyin Coşkun’a Sarıyer rozeti taktı, atkı ve forma hediye etti.

Programın sonunda Hüseyin Coşkun, kürsüde “ateş böceği” denilen toplu selfie çekimi de yaptı. Oldukça renkli ve heyecanlı geçen program yaklaşık 2 saat sürdü. Sarıyer Gazetesi ekibi dev programı sosyal medya hesaplarından canlı yayınladı…

HABER: BEKİR BATU- RUKİYE AY- GİZEM DOĞAN- AYŞENUR EKİCİ

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.