ak-parti-sariyer-basin-bulusmasi-sariyer-ilce
5:42

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Kurşun’dan gündem yaratacak açıklamalar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyer’in yerel basın mensuplarıyla aylık buluşmasını gerçekleştirdi. İlçe binasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer’in gündemine ilişkin gündem yaratacak açıklamalarda ve önemli değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Sarıyer yerel basın buluşmasını yaptı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısına AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Bal, AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Sanlav, AK Parti Sarıyer Belediye Eski Meclis Üyesi ve İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Erol Akkuş, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Verda Yiğit, Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve muhabir Gizem Doğan ve Sarıyer’in yerel basın mensupları katıldı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer’in yerel basın mensuplarıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri toplantıların oldukça faydalı olduğunun altını çizerek bundan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Sarıyer’in AK Parti belediyeciliğiyle tanışacağı günler için AK Parti Sarıyer İlçe teşkilatıyla birlikte sahada olduklarını ve var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN 6 SAATLİK ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde Gümüşdere’ye ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın burada 6 saat bulunduğunu ve çok büyük bir ilgiyle karşılandığını anlatan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşdere Mahallesi’nde vatandaşlarımızın çok büyük ilgisiyle karşılanmıştır. Kırsal mahalle statüsü kazandırılan mahallede halkımız sorunlarını ve taleplerini tek tek anlatma fırsatı buldular. Burada vatandaşlarımızın demlediği çayı içti ve çok beğendi. AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı olarak bu ilgi ve sevgiyle bir arada olmaktan çok mutlu olduk. Cumhurbaşkanımızın ziyaretinin ardından Sayın İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Gümüşdere’ye geldi. Yine vatandaşlarımızla güzel bir buluşma oldu. Sayın valimiz Gümüşdere Mahallesi’ne gelişinde mahallenin değerli büyüğü 96 yaşındaki Fatma Karaca’yı da ziyaret etti.”

“AK PARTİ HİZMET HAREKETİNİN PARTİSİDİR”

Sarıyer’in de güzel hizmetler almaya hakkı olduğunu söyleyen Halil İbrahim Kurşun; “AK Parti, Türkiye genelinde olduğu gibi Sarıyer’e de vatandaşların ihtiyacı olan tüm hizmetleri getirecektir. Çünkü AK Parti hizmet hareketinin partisidir. İşimiz sadece hizmet! Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılında 23 Nisan 2023’te tüm ülkemizde dev yatırımlar hizmete açılacak. Bunun eğitim alanında güzel örnekleri de Sarıyer’de olacak. Sarıyer ilçemizde Yeni Mahalle, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Ayazağa, Derbent, Rumeli Feneri, Baltalimanı, Emirgan, İstinye, Zekeriyaköy, Gümüşdere ve Uskumruköy olmak üzere 10 mahallede anaokulu yapmak istiyoruz.”

“BEHÇET KEMAL ÇAĞLAR ANADOLU LİSESİ’Nİ YENİLİYORUZ”

“Baltalimanı Mahallesi’nde yer alan Behçet Kemal Çağlar Anadolu Lisesi’nde İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’nce yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Yenileme çalışması bittiğinde buradaki bloklarda okul binası, ilçe milli eğitim binası, yurt binası ve konferans salonu yer alacaktır. Arazi içerisinde bulunan mevcut ağaçların hiçbirine dokunulmayacaktır. Mevcut spor salonu ise hiçbir değişikliğe uğramadan olduğu gibi kalıyor.”

“SARIYERLİ YURTTAŞLARIMIZA VİCDANİ SORUMLULUĞUMUZ VAR”

Sarıyer’de muhalefet partisi olmalarına rağmen hizmet etme anlayışından asla uzak olmadıklarını ifade eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun; “Türkiye’de iktidarız ama Sarıyer’de muhalefet partisiyiz. Ancak bu Sarıyerli vatandaşlarımıza hizmet sunma açısından asla bir adım geride durmuyoruz. Aksine Sarıyer’e kazandırdığımız birçok hizmet var.Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi, Çayırbaşı tüneli ve Hacıosman’a kadar gelen metro sayesinde Sarıyer’imiz gerçek anlamda hizmete kavuştu. Sarıyer’den merkezi sistemin hizmetlerini çekin Sarıyer köye dönüşür! Hizmet etmeyen belediye olur mu? Evet, Sarıyer’de vatandaşlarına hizmet etmeyen bir belediye var…”

“SARIYER AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK”

Sarıyer’i bekleyen güzel günlerin vatandaşların gerçekleri görebilmesiyle olacağını söyleyen Halil İbrahim Kurşun; “Sarıyer inşallah önümüzdeki seçimlerde AK Belediyecilikle tanışacak ve komşusu olan birçok ilçede vatandaşlara sunulan hizmetlerden faydalanacaktır. Sarıyerli hizmetten neden mahrum kalsın!”

“SARIYER’E ÇOCUK TRİBÜNÜ KAZANDIRACAĞIZ”

Sarıyer Spor Kulübü’nün ilçenin gözbebeği olduğunu ve Sarıyerli taraftarım hem acı hem de tatlı günde takımına sahip çıktığını ifade eden Kurşun, daha önce Sarıyer’de görülmemiş projelerin de AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nca hayata geçirileceğini duyurdu. Kurşun; sezon başladığı için Sarıyer Spor Kulübü’nde yenileme çalışması başlatamadıklarını ama en kısa sürede Sarıyer’i yeni bir stada kavuşturacaklarını söyleyerek; “Sarıyer Spor Kulübü’ne 2006 yılında bizim yaptığımız binanın ardından bir çivi dahi çakılmamıştır. Temelleri çok sağlam olan bir binadır. Üst çatı, tribün ve zeminde çalışmalar yapılarak baştan aşağıya yenilenecek. Bize verilecek olan tarihi bekliyor. Bizler Sarıyerli taraftarlarımızın her zaman yanındayız. Sarıyer’e çok modern standartlarda 5800 kişilik bir stat kazandıracağız. Ayrıca bu Sarıyer’de bir ilk olacaktır. İlçemizdeki okul çağında tüm çocuklarımızda Sarıyerlilik bilinci oluşturmak için çocuk tribünü kazandıracağız. Öte yandan AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları da çok güzel bir çalışma yürütüyor. Bundan böyle Sarıyer’de yeni doğan her çocuğa Sarıyerlilik bilinci oluşsun diye Sarıyer Spor Kulübü forması hediye ediyor. Sarıyer Spor Kulübü Türkiye’ye önemli sporcular kazandırmıştır bir kulüptür. Geçtiğimiz günlerde Gençlik Spor İl Müdürü de Sarıyer’e gelerek beraberinde meclis üyelerimizle incelemelerde bulundu. Burada hem takıma ter döken oyuncuları hem de taraftarlarıyla istişarelerde bulunuldu. Hizmetin adresi biziz ve yaparsak da biz yaparız.”

“RUMELİ KAVAĞI’NA MÜJDEMİZİ VERELİM”

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Rumeli Kavağı’nda çok kez istişarelerde bulundukları ve dertlerini dinledikleri balıkçılara da ilk kez yerel basınla bir araya geldikleri bu toplantıda müjdeyi vermek istediklerini söyledi. Kurşun; “Rumeli Kavağı Mahallesi’nde balıkçı barınağı açılacak. Talebimizi iletmiştik ve ödenek gönderildi. Bundan sonraki aşamada da projelendirme yapılarak balıkçılarımız için barınak hayata geçirilecek. Bizler hizmet ettikçe ve bu hizmetlerimiz vatandaşlarımızın yaşamına dokundukça mutlu oluyoruz. Sarıyer’de vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Biz bunun için her zaman görevimizin başındayız. Sarıyer Belediyesi’nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne önceki dönemlerden kat kat artarak yaklaşık 50 trilyon aktarılıyor ama Sarıyer 50 kuruşluk hizmet alamıyor! Bizler Sarıyer Belediye meclis üyelerimizle bunun hesabını sorduk ve sormaya da elbette devam edeceğiz.”

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ UNUTULMADI

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen yerel basın buluşmasında İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un açıklamalarının ardından basın mensupları da sorularını yönelttiler. Soruları tek tek büyük bir samimiyetle yanıtlayan Kurşun, yerel basının emektarlarını da unutmadı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde şehir dışında olacağı için programı öne çeken Kurşun, toplantıya katılan herkesin gününü kutladı. Üzerinde “10 Ocak Dünya Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun” yazan pasta hep birlikte kesildi ve ardından ikram edildi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer’de gündemin nabzını tutan tüm basın mensuplarının gününü kutladı. Programın sonunda günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 Ocak 2022, 05:07

    Başarılarin devamını dilerim kafama takılan şey kazım Karabekir Cumhuriyet caddesinde her han gi bir park alanı ve çocuklar için oyun alanı basketbol sahası yürüyüş parkuru ve uyuşturucu ticaretleri dönüyor kimse bunlar la ilgilen miyo 2temmuz parkı Kocataş mahalleleri nde ve orta mahalle de bu tür yerler mevcut niçin hizmet alamıyoruz . başka mahalleler Etiler gibi ama bizim mahalle namı değer Hacı usrev gibi duruyor .ve perde duvarlar milletin kapısına kadar taş perde korkuluklar yapılıyor ama bizim mahalle mız hep hizmet dışı vaktiniz olursa beklerim Davet ederseniz gelirim .0533 746 31 12.özkan er . çayır başı dağ evleri
    daire 73 nummara.tekrardan kolay gelsin . kusura bakmayın . iyi çalışmalar

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.